Falt for John Cleeses datter

- Han er hodestups forelsket.

FORELSKET: Jeremy Piven og Camilla Cleese har funnet tonen. Foto: All Over Press
FORELSKET: Jeremy Piven og Camilla Cleese har funnet tonen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Det kan se ut som om skjørtejegeren Jeremy Piven (43) kan kvitte seg med sin lille svarte bok for en stund.

"Entourage"-stjernen skal nemlig ha falt hardt for modellen Camilla Cleese (24) som er datter til den legendariske komikeren John Cleese (69), skriver Star magazine.

- Han har vært hodestups forelsket i Camilla helt siden han møtte henne i juli, forteller en kilde til bladet.

Forrige uke viste paret følelsene for hverandre i full offentlighet da de midt på lyse dagen ble sett kyssende i New Yorks.

Unge frøken Cleese er hele 19 år yngre enn skuespilleren, men hennes morsomme far reagerer neppe på aldersforskjellen. Selv ble han nylig sammen med den 43 år yngre komikeren Barbie Orr (27).

- Jeremy behandler Camilla som en prinsesse. Han kommer til og med overens med faren hennes som han alltid har sett opp til, forteller kilden.

Piven har hatt enorm suksess med rollen som den elleville agenten Ari Gold i "Entourage", og han har til sammen vunnet åtte Emmy- og Golden Globe-priser for sin innsats i serien.

LES OGSÅ: - Skilsmissen er verdt hver krone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer