Viste frem kjæresten:

- Falt for ham på første date

«Forræder»-Magnus og kjæresten Marte åpner opp om forholdet.

FORRÆDER-FINALE: Magnus Midtbø tok med seg kjærresten på Forræder-finalefest. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller første utgaven av «Forræder» var over på fredag, og da ble det klart at det var forræderne, representert ved Cathrine Fossum (44) og Karina Hollekim (46), som stakk av med premiepotten på drøyt 175.000 kroner.

Christoffer Robin Omdahl (31) og Magnus Midtbø (34) ble dermed slått på målstreken i det som må sies å ha vært en intens og nervepirrende finale.

De aller flest deltakerne var fredag samlet på et utested i Oslo for sammen å overvære finaleepisoden. Med seg på fest hadde Midtbø kjæreste og samboer, Marte Knibe Fiskaa (23).

Her kåres vinneren av Forræder. Video: TV 2 / Dagbladet. Vis mer

- Stolt

Overfor Se og Hør bedyrer paret at de har sett programmene sammen denne høsten.

- Det har vært spennende og nervepirrende. Jeg synes Magnus har gjort en veldig fin figur, jeg, og jeg kjenner jeg blir veldig stolt av å se på. Men så tenker man jo av og til at han burde sagt eller gjort det eller det, men det er lett å si når man sitter og ser på, sier Fiskaa til Se og Hør.

Midtbø fortsetter:

- Ja, det er lett å mene noe når man ser på, men det er noe helt annet når man står der skal jeg si deg. Det er lett å bli helt blind. Og så er det kanskje fem prosent av det som skjer som vises på TV.

LYKKELIG PAR: Magnus Midtbø og kjæresten Marte Knibe Fiskaa har vært kjærester i tre og et halvt år. Fredag var de på finalefest sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
LYKKELIG PAR: Magnus Midtbø og kjæresten Marte Knibe Fiskaa har vært kjærester i tre og et halvt år. Fredag var de på finalefest sammen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Flau over å virke dum

For TV-seerne var det i finaleepisoden krystallklart at 34-åringen ble rundlurt av de to forræderne, spesielt Cathrine Fossum, som han valgte blindt å stole på. Isteden var han helt sikker på at Christoffer Robin Omdahl ikke var en lojal spiller.

Han legger ikke skjul på at jubelen ikke akkurat sto i taket da han gjenopplevde finaledramaet.

- VELDIG GØY: Mads Hansen møtte på finalefesten for TV 2-programmet «Forræder» fredag 11. november. Reporter: Bjørn Ekker/Dagbladet Vis mer

- Om jeg blir flau? Ja, jeg blir veldig flau! Flau over å virke dum. Jeg tenker at jeg burde skjønt det, og spesielt i finalen, jeg virker bare naiv og dum. Jeg plantet feller for Cathrine, og hun gikk i de fellene. Likevel skjønte jeg det ikke. Jeg ble manipulert, men all ære til Cathrine.

RUNDLURT: Magnus Midtbø ble tvinnet rundt lillefingeren av Cathrine Fossum. Her går sannheten opp for 34-åringen. Foto: TV 2
RUNDLURT: Magnus Midtbø ble tvinnet rundt lillefingeren av Cathrine Fossum. Her går sannheten opp for 34-åringen. Foto: TV 2 Vis mer

Samboeren Marte kan imidlertid forsikre alle om at Midtbø er langt fra dum.

- Han er ikke dum i det hele tatt. Om Magnus syntes dette var vanskelig, så ville jeg selv tenkt at det var helt umulig om jeg var i samme situasjon. Han er veldig intelligent og flink til å lese folk. Men når man blir filmet hele dagen, oppstår det selvsagt øyeblikk der man ikke framstår som verdens smarteste, mener hun.

ULYKKE: I 2006 var «Forræder»-profil Karina Hollekim i en alvorlig fallskjermulykke. Legene fortalte henne at hun aldri kom til å gå igjen, men det stoppet ikke Karina. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Flyttet tidlig sammen

Paret fant hverandre på sosiale medier, og har holdt sammen i tre og et halvt år.

- Vi begynte å skrive sammen på Instagram. Til slutt møttes vi og har vært sammen siden det. Vi flyttet sammen for to og et halvt år siden, da coronaviruset herjet. Siden det har vi bodd sammen i tre forskjellige leiligheter, forteller «Forræder»-deltakeren.

Det tok ikke lange tiden før paret fikk sansen for hverandre, røper de.

- Jeg falt for ham på første date, jeg. Vi ble ganske fort enige om at det skulle bli oss.

SPØKELSER: TV 2 og Mads Hansen gikk drastisk til verks for å dytte «Forræder»-deltakerne så langt inn i bobla som mulig. Video: Rød Løper/TV 2/Netflix Vis mer

- Var det kjærlighet ved første blikk, Magnus?

- Ja, det vil jeg si. Det er som Marte sier, vi ble veldig tidlig enige om at det skulle bli oss. De fleste tenkte nok at vi flyttet sammen altfor tidlig. De fleste ville kanskje trengt mer tid, men vi var bare ment for hverandre rett og slett.

Fiskaa er full av lovord om «Forræder»-kjæresten.

- Det beste med Magnus er at han er veldig, veldig forståelsesfull og lite dømmende. Han er veldig åpen for alle mulige folk, egentlig. Jeg tror jeg kunne sagt tusen positive ting om ham, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Avslører hemmelighetene bak programmet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer