SINGING IN THE RAIN?: Enda har han ikke fått en hovedrolle på Londons fasjonable scene, men storband til helga. Foto: Andreas Fadum
SINGING IN THE RAIN?: Enda har han ikke fått en hovedrolle på Londons fasjonable scene, men storband til helga. Foto: Andreas FadumVis mer

Falt for Conradi

Kåre landet sin første jobb på Londons West End.

SEHER.NO: - Han har en stemme som er så lett å kjenne igjen. Her i England prøver storbandsanegre enten å være Frank Sinatra eller Robbie Williams. Kåre er helt annerledes og veldig dyktig, sier Debbie Curtis (33) til Dagbladet.

Hun oppdaget Kåre Conradi (36) etter å ha sett et videoklipp på nettstedet Youtube, hvor han synger "Mack the Knife". Da under navnet Corey Conradi. Etter en tid fikk de kontakt, og fant tonen.

Debbie trodde hun hadde oppdaget en ukjent stjerne, og ante ikke at han var berømt i hjemlandet. Uansett ble enden på visa at han skal synge med hennes storband på London Palladium, en av de større scenene i West End. 

Conradi avslørte at han ville flytte til England i vinter, og ifølge Her og Nå så skal kjæresten Lene Marlin være med på lasset.

Han fortalte da motivet ikke var at han skulle vekk fra Norge, men at han ønsket å starte med blanke ark.

Ifølge Debbie så var hennes jobbtilbud en avgjørende faktor for at han valgte å flytte. Og hun forteller også at hun har falt for mer enn bare stemmen hans.

- Han er veltalende og morsom, men også gal på sin måte. Blant annet så er han utrolig glemsk og distré, sier hun til avisen.

LES OGSÅ: Fjernet naken Conradi

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.