FORELSKET: Kristin Davis skal ha funnet lykken med den australske kjendisfotografen Russell James.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Kristin Davis skal ha funnet lykken med den australske kjendisfotografen Russell James. Foto: All Over PressVis mer

Falt for australsk kjendisfotograf

Kristin Davis har fått seg ny kjæreste...

SEHER.NO: "Sex- og singelliv"-stjernen Kristin Davis (44) har, i likhet med sin rollefigur Charlotte, lenge slitt med å finne den store kjærligheten.

Men nå ser det endelig ut til at skuespillerinnen har funnet lykken igjen.

TV-skjønnheten skal nemlig ha falt for den australske kjendisfotografen Russell James, skriver People.

- Det har foregått en stund nå. Hun er veldig støttende overfor ham og virker svært lykkelig, forteller en venn av Davis.

Paret har flere ganger blitt observert ute sammen, og nylig tilbragte de to en romantisk aften på Katsuya Brentwood i LA.

Ifølge øyenvitner skal de ha virket svært forelsket.

- Hun smilte hele tiden, og var litt fnisete. De forlot stedet sammen og forsøkte å holde en lav profil, men Davis grep James' hånd i et sekund i det de gikk ned trappene, forteller et øyenvitne.

Skuespillerinnen skal også ha vært tilstede da James holdt en fest i forbindelse med lanseringen av sin nye bok på Shangri-La hotel i Santa Monica.

- De var sammen hele tiden og var svært flørtete overfor hverandre. Det virket som om de var et par, sa en kilde den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Opererte bryster og bein