Falt for 17 år eldre mann

- Hun klager alltid over at menn ikke er modne nok for henne, sier kilde om Mary-Kate Olsen.

MOTETVILLINGER: Ashley og Mary-Kate Olsen spilte på likheten ved å kle seg likt under 100-års jubilleumet til Womens Wear Daily . Foto: Fame Flynet
MOTETVILLINGER: Ashley og Mary-Kate Olsen spilte på likheten ved å kle seg likt under 100-års jubilleumet til Womens Wear Daily . Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mary-Kate Olsen (25) er sammen med sin søster Ashley kanskje verdens mest kjente tvillingpar.

De to jentene slo igjennom som barn med tv-serien «Under samme tak», og har siden tjent seg styrtrike på blant annet å designe klær.

Nå har Mary-Kate ifølge UsMagazine.com funnet tonen med Olivier Sarkozy (42) - den yngre halvbroren til Frankrikes forrige president, Nicolas Sarkozy.

- Mary-Kate klager alltid over at menn ikke er modne nok for henne. Og hun lar seg sjeldent imponere, nå som jobben tar mesteparten av tiden hennes, sier en kilde nær TV-stjernen til nettstedet.

Kjendistvillingen jobber fortsatt nært med søsteren sin Ashley. De la begge skuespillerkarrieren på hylla tidligere i år, for å fokusere på motebransjen.

I 2009 besøkte hun Oslo da hun datet kunstneren Nate Lowmans, som hadde utstilling på Astrup Fernley museet. De to forlovet seg, men forlot hverandre i februar, 2010. Deretter var hun romantisk involvert med skodesigneren Seth Campbell.

Hennes nye forretningsmann Olivier, jobber i bankfirmaet UBS. Han deler felles far med Nicolas - Pal Sarkozy de Nagy-Bocsa, og har angivelig datet Olsen-tvillingen i en måneds tid. De to ble sett sammen på basketballkamp forrige måned, og deretter i feriestedet Hamptons i Long Island.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen tvillingene her?    

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer