Falt for 15 år yngre modell

- Hun er ung, men moden, forteller en venn av Hollywood-stjernen.

EKS-FORLOVEDE: Jude Law og Sienna Miller forlovet seg i 2004. To år senere gjorde Sienna det slutt da han var utro med barnepiken til sine barn. I 2009 ga de forholdet en ny sjanse, men i 2011 ble det slutt igjen. Foto: All Over Press
EKS-FORLOVEDE: Jude Law og Sienna Miller forlovet seg i 2004. To år senere gjorde Sienna det slutt da han var utro med barnepiken til sine barn. I 2009 ga de forholdet en ny sjanse, men i 2011 ble det slutt igjen. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Kjekkasen Jude Law (40) skal ha innledet et forhold til modellen Alicia Rountree (25) som kommer fra den tropiske øya Mauritius, skriver lifeandstylemag.com.


- Hun er helt utrolig vakker og veldig snill. Det ble alvorlig mellom dem veldig fort. Han tok henne med til Frankrike til premieren av filmen hans «Side Effects», forteller en god venn av skuespilleren til nettstedet.

Paret har blitt observert sammen ved flere anledninger, og ble fotografert sammen i Frankrike i begynnelsen av mars, men den flotte modellen ble da beskrevet som Judes mystiske kvinne. Life and Style, som trykker bilder av Alicia, avslører at hun i tillegg til å jobbe som modell også er medeier i New York restauranten «Tartinery».

- Hun er en søt jente og kommer fra en bra familie. Hun er ung, men moden. Hun har vært modell i mange år, så hun måtte vokse opp raskt, sier vennen.

I syv år hadde «Sherlock Holmes»-stjernen et av-og-på forhold til Sienna Miller (31). Under et av bruddene deres hadde han en kort affære til modellen Samantha Burke, som han fikk datteren Sophia (3 1/2) med i 2009. I seks år var Jude også gift med Sadie Frost (47) som han har barna Rafferty (16), Iris (12) og Rudy (10) med.


 
LES OGSÅ: Ble skuffet over sitt ufødte barns kjønn