Jenna Bagge og Albert Rosin Harson:

Falt for 14 år yngre skuespiller

Nå bekrefter de forholdet.

KJÆRESTER: Etter lengre tid med rykter bekrefter nå Albert Rosin Harson og Jenna Bagge at de er blitt kjærester. Foto: Martin Sylvest/Ritzau/NTB
KJÆRESTER: Etter lengre tid med rykter bekrefter nå Albert Rosin Harson og Jenna Bagge at de er blitt kjærester. Foto: Martin Sylvest/Ritzau/NTB Vis mer
Publisert

I fjor fikk den danske skuespilleren Albert Rosin Harson (19) og proffdanser Jenna Bagge (33) ryktene til å fly etter at de havnet på andreplass i den danske versjonen av «Skal vi danse».

Duoen vant tv-seernes hjerter, og enkelte skulle ha det til at det var mer enn bare en profesjonell kjemi mellom dem. Først nå bekrefter imidlertid duoen at de er blitt mer enn venner.

- Det har gått stille og rolig. Vi var nylig på en deilig ferie sammen, og ja, vi er forelsket, sier Bagge til Billed-Bladet.

Harson på sin side, som er 14 år yngre enn proffdanseren, forteller at han føler seg heldig som har funnet lykken med 33-åringen, og beskriver henne som «det mest positive mennesket» og «en søt kjæreste».

FLYTTET SAMMEN: Blogger Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Nihu gikk drastisk til verks i forberedelsene til årets «Skal vi danse»-sesong. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Har bundet oss sammen

Det er foreløpig ikke kjent hvor lenge de to stjernene har vært et par, men da de deltok i danseprogrammet i fjor avkreftet de flere ganger at de var blitt kjærester.

De var imidlertid tydelige på at de overhodet ikke skulle kutte kontakten da sesongen var over.

- Jeg synes det er ergerlig at vi ikke skal danse sammen lenger, for det er det som har bundet oss sammen, har Harson tidligere sagt ifølge BT.

Han fortsatte:

- Men selv om det ikke lenger er en kontrakt som sier at vi skal møtes der og der, og skal det og det, så er jeg hundre prosent sikker på at vi kommer til å se mye til hverandre i fremtiden.

FORTID: Morten Hegseth tok over dommerjobben til ekskjæresten Tore Petterson i «Skal vi danse» før den 17. sesongen. Men kontakt har de ikke hatt. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Ikke lenger ønsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer