NYTT SUPERPAR?: Joss Stone og rapper Nelly skal ha vært på flere hemmelige dates.
NYTT SUPERPAR?: Joss Stone og rapper Nelly skal ha vært på flere hemmelige dates. Vis mer

Falt for 12 år eldre rapper

Joss Stone og Nelly er Hollywoods nye superpar.

SEHER.NO: Britisk souldiva Joss Stone (21) har ikke hatt stort hell med kjærligheten, siden hun slo gjennom som artist som 14-åring.

21-åringen har ikke hatt kjæreste siden det tunge bruddet med Beau Dozier, sønn av Motown-låtskriver og produsent Lamont, i 2005.

Joss skal ha vært så knust etter bruddet at hun tullet med at hun faktisk vurderte å kutte ut menn for alltid, og bli lesbisk.

- Jeg har litt uflaks med gutter, de har bare en tendens til å ikke være så snille mot meg. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje det er noe jeg gjør? Hver jente på min alder har lyst til å være i et forhold, men jeg har ikke hatt et på over to år. Jeg tror jeg må bli lesbisk, sa popstjernen under et intervju i fjor.
Men nå ser det altså ut til at til at Stone har funnet lykken igjen.

Og mannen som har kapret den vakre sangstjernens hjerte er ingen ringere enn stjernerapper Nelly (33), skriver Female First.  

"Work it"-sangeren og Joss skal ha vært på flere hemmelige dates, og ifølge venner skal sangerinnen være svært betatt.

- Joss og Nelly har vært på et par dates. Det er fortsatt tidlig, men Joss er veldig lykkelig. Det er fantastisk at hun har truffet noen som har like stor suksess som henne, og som skjønner hvilket press det er å være artist, sier en venn av sangerinnen.

Joss har kuttet ned på arbeidet og opptredner dette året, så hun får mer tid til seg selv og sin nye flamme.

- Livet hennes har vært fullt kjør siden hun slo gjennom som 14-åring. Joss er fast bestemt på å bruke mer tid på seg selv, og dersom litt romantikk kommer hennes vei, er det bra, sier kilden.

LES OGSÅ: - Kvartett kaster klærne