KJÆRESTER: Dita von Teese har blitt sammen med den 11 år yngre greven og motearvingen Louis Marie de Castelbajac. Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Dita von Teese har blitt sammen med den 11 år yngre greven og motearvingen Louis Marie de Castelbajac. Foto: All Over PressVis mer

Falt for 11 år yngre greve

Dita von Teese viste frem sin nye flamme....

SEHER.NO: Verdens mest kjente burleskdanserinne, Dita von Teese (36), skal angivelig ha funnet tonen med den franske greven og designarvingen Louis Marie de Castelbajac (25).

25-åringen, som er sønn av moteskaper Jean-Charles de Castelbajac, skal ha truffet den sexy danserinnen under hennes opphold i syd-Frankrike den siste måneden.

Og ifølge britiske tabloider skal de to ha falt hodestups for hverandre.

Dersom det viser seg at ryktene stemmer, vil dette være litt av en forandring for von Teese.

36-åringen var tidligere gift med sjokkrocker Marilyn Manson, og kunne antagelig ikke funnet en mer annerledes type enn de Castelbajac, skriver Daily Mail.

Tross aldersforskjellen virker det imidlertid som om paret er svært lykkelige sammen, og franskmannen har fulgt sin kjære på flere offentlige arrangementer.

Nylig skal de to også ha vist seg sammen på Coachella-festivalen i California.

Venner av danserinnen innrømmer at de er litt overrasket.

- Vi er helt sjokkert over at de er sammen. Hun robber virkelig krybben nå, ler de.

På sin Twitter-side skriver Dita at hun nå har vært borte fra hjemlandet i over én måned. I mai var hun blant annet i Moskva, i forbindelse med sin opptreden under Eurovision-finalen.

Men superstjernen innrømmer at hun storkoser seg "ute på tur".

- Min nye favoritt-ting å gjøre mens jeg er i Frankrike er å kjøre golf-biler rundt hagene i Versailles! Nete gang skal jeg kjøre båt...! skriver hun.

Danserinnen og eksmannen Manson skilte lag i 2005.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dita måtte kneppe opp!