Foto: Devone Byrd, PacificCoastNews/Al
Foto: Devone Byrd, PacificCoastNews/AlVis mer

Falske meldinger om skudd avfyrt i Lil Waynes villa

Fire personer ble meldt skutt hjemme hos rapperen.

SEOGHØR.NO: Onsdag rykket politiet i Miami ut etter at de fikk en telefon om at fire personer hadde blitt skutt i hjemmet til artisten Lil Wayne (32), meldte nyhetsbyrået AP.

Etter en stor politiaksjon og nøye etterforskning på eiendommen ble det klart at det hele dreide seg om en falsk innringning.

- Vi har gått gjennom hele huset, og har ikke funnet noen skuddofre eller skadde personer. Vi kan med sikkerhet si at det var en spøk, sier Ernesto Rodriguez ved Miami Beach-politiet til 7News.

Den siste tiden har flere kjendiser har blitt offer for såkalte «swatting-telefoner» - hvor det ringes inn falske meldinger om at personer er blitt skutt eller drept.

Rapperen, som egentlig heter Dwayne Michael Carter, var ikke i huset da episoden skjedde.

- Wayne har det bra. Han var ikke hjemme da dette angivelig skal ha skjedd, skriver plateselskapet hans Young Money på Twitter.

 

Villaen, som ligger ved sjøen på en egen øy, inneholder blant annet åtte soverom og ti bad, og ble nylig verdivurdert til 9, 4 millioner dollar.

Den suksessfulle artisten besøkte Norge i 2013 i forbindelse med en Europa-turné.

LES OGSÅ: Satte Paris på hodet etter catwalk-stuntet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.