Falsk Paradise-Niklas lurer jenter på nettet

- Min største frykt er at det dreier seg om en pedofil mann.

ADVARER KVINNELIGE FANS: «Paradise Hotel»-vinner Niklas Vindel advarer jenter mot en mann som kontakter jenter under hans navn på internett-tjenesten Skype. Her er den ekte Niklas sammen med de tidligere reality-kollegaene Pernille Vedeler og Victoria  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ADVARER KVINNELIGE FANS: «Paradise Hotel»-vinner Niklas Vindel advarer jenter mot en mann som kontakter jenter under hans navn på internett-tjenesten Skype. Her er den ekte Niklas sammen med de tidligere reality-kollegaene Pernille Vedeler og Victoria Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Drammenseren Niklas Vindel (26) har blitt et kjent navn etter å ha vært med i to sesonger av den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel», som endte med at han i fjor gikk helt til topps sammen med Madelen Voreland Berås.

Men nå plages Vindel av at en ukjent person utnytter hans navn for å komme i kontakt med kvinner på nettet.

- Skjønte ingenting
- Jeg ble først oppmerksom på dette fredag, da jeg fikk henvendelser på Facebook fra jenter som takket for den lange samtalen jeg hadde hatt med dem. Jeg skjønte ingenting, sier han til Seher.no.

Ved å opprette en profil i Vindels navn i programmet Skype, som gjør at brukerne kan ringe til hverandre via internett istedenfor en vanlig telefonlinje, skal bedrageren ha vært i kontakt med en rekke jenter.

Frykter pedofil mann

Niklas - som har jobbet med å skaffe deltakere til årets Paradise-innspilling - sier til Seher.no at han opplever situasjonen som svært ubehagelig.

- Etter det jeg har hørt, snakker han med både unge og litt eldre kvinner. Min største frykt er at det dreier seg om en pedofil mann. Fordi mange vet at jeg har jobbet med casting til «Paradise Hotel», er jeg redd for at han har lurt jenter til å sende ham bikinibilder. Jeg synes dette er veldig ekkelt.

- Jeg kan forsikre alle om at jeg ikke er på Skype, og at man derfor ikke bør snakke med noen som utgir seg for å være Niklas Vindel.

Niklas har selv ikke vært i kontakt med bedrageren, men har fått opplyst at han snakker med jentene på norsk, uten å vise ansiktet sitt.

Vil anmelde bedrageren
«Paradise Hotel»-vinneren sier han flere ganger har opplevet at noen oppretter falske profiler i hans navn på Facebook, men at disse har blitt fjernet så fort han har rapportert dem. Nå vil han kontakte Skype for å fjernet oppføringen der.

Dersom ikke det virker, vil han anmelde bedrageren.

- Jeg vil ikke jo ikke at jeg skal få skylden for noe galt han eventuelt han har gjort. Jeg oppfordrer også jenter til å være kritiske til hvem de snakker med på nettet, sier han til Seher.no.

Seher.no har forsøkt å komme i kontakt med mannen som kaller seg Niklas Vindel på Skype, uten å lykkes.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg blir ekstremt kosete i senga

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer