<strong>UTSATT FOR SVINDEL:</strong> Maria Solbakken har blitt en populær deltager på «Paradise Hotel». Her er hun i samtale med Andreas Bolme Akselsen. Foto: TV3
UTSATT FOR SVINDEL: Maria Solbakken har blitt en populær deltager på «Paradise Hotel». Her er hun i samtale med Andreas Bolme Akselsen. Foto: TV3 Vis mer

Falsk Paradise-Maria svindler norske menn

- Jeg har fått noen meldinger på Facebook fra gutter som lurer på hvor nakenbildene blir av, sier Maria Solbakken.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tromsø-jenta Maria Solbakken (20) har blitt en populær deltager etter at hun sjekket inn i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Men populariteten har også ført til at en ukjent person har forsøkt å sko seg på 20-åringens popularitet blant det motsatte kjønn.

På det som ser ut til å være hennes fanside på Facebook, skal det som ser ut til å være den ekte Maria ha tilbudt fansen til å betale 100 kroner mot å få tilsendt private nakenbilder.

Men bildene har ifølge nettsiden Omag.no aldri blitt sendt, fordi det hele dreier seg om en svindel.

- Jeg vet ikke hvor mange som er blitt lurt, men jeg har iallfall fått noen meldinger på Facebook fra gutter som lurer på hvor nakenbildene blir av, sier Maria Solbakken til nettstedet.

Tilbudet minner om Facebook-stuntet til Marias Paradise-kollega Camilla Karlsen Bøvollen, som sendte ut toppløsbilder til de som ga henne penger til silikoninnlegg.

På den falske nettsiden skal nakensvindleren ha lagt ut bilder fra Marias Facebook-profil, noe som tyder på at han finnes på hennes venneliste.

Jeg har lagt til ganske mange venner etterhvert, så det er umulig å finne ut hvem det faktisk kan ha vært. Jeg har heller ingen mistenkte - jeg har ingen fiender som jeg vet om, sier hun.

Den falske fansiden skal nå være lagt ned, etter at avisen Nordlys først skrev om saken. Nå håper Maria at hun ikke opplever flere svindelforsøk.

- Det var veldig ubehagelig, særlig da tilbudet om nakenbilder ble lagt ut, og ganske dårlig av Facebook at det ikke skjedde noen ting før jeg gikk til avisen, sier hun til Omag.no

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Se Paradise-Iselins første musikkvideo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer