Falsk Minken lurte fan til telefonsex

- Tiden etter at jeg oppdaget svindelen har vært et mareritt.

MARERITT: En kvinne har i lengre tid utgitt seg for å være Minken Tveitan, og spredt løgner til fans. Foto: TV 2
MARERITT: En kvinne har i lengre tid utgitt seg for å være Minken Tveitan, og spredt løgner til fans. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: For drøye to år siden oppdaget «Hvaler» og «Hotel Cæsar»-stjernen Minken Tveitan at en kvinne i seks år hadde utgitt seg for å være henne. Kvinnen hadde gjentatte ganger vært i kontakt med Tveitans fans, og lurt dem alle.

- Kvinnen lot som hun var meg, og fôret alle som kontaktet henne med dikt og løgn, sier Tveitan i et lengre intervju med Se og Hør Weekend.

En gang gikk det så langt at kvinnen som utga seg for å være Minken, lurte en jente til telefonsex. Dette fant Minken selv ut ved å senere være i kontakt med jenta.

- Den falske Minken hadde klart å overtale henne til telefonsex. Ikke før senere forsto hun at hun var blitt utnyttet seksuelt av en fremmed kvinne, forteller Minken.

Tveitan forklarer til bladet at hun har politianmeldt saken, men vet ennå ikke hvem kvinnen er. Hun sier at det hele har vært svært vanskelig for henne.

- Tiden etter at jeg oppdaget svindelen har vært et mareritt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vanskelig å spille inn dusj-scene med Minken