Falsk Gamst-profil lurer Twitter-fansen

- Jeg vil ikke at noen skal komme med ting som ikke er sant på mine vegne, skriver Morten Gamst Pedersen.

MISBRUKT PÅ INTERNETT: Morten Gamst Pedersen advarer fansen mot å la seg lure av en falsk Twitter-profil som hevder å være hans private side hos det populære nettsamfunnet. Foto: Stella
MISBRUKT PÅ INTERNETT: Morten Gamst Pedersen advarer fansen mot å la seg lure av en falsk Twitter-profil som hevder å være hans private side hos det populære nettsamfunnet. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tusenvis av norske og internasjonale fotballfans følger daglig oppdateringene til landslagsstjernen og Blackburn-proffen Morten Gamst Pedersen (30) på hans populære blogg.

Men nå advarer Gamst Pedersen fansen om å se opp for falske utgaver av ham selv på internett, etter at det blant annet har dukket opp en falsk Twitter-profil som utgir seg for å være 30-åringens private profil.

Profilsiden bærer den norske fotballstjernens bilde og har tittelten «Proffesional footballer, Blackburn Rovers»

Gamst Pedersen sier han ikke har noen egen profil hos det populære nettsamfunnet og at han nå har satt folk på saken for å få siden fjernet.

- Jeg vil ikke at noen skal komme med ting som ikke er sant på mine vegne, skriver han.

Gamst Pedersen er den foreløpig siste av flere norske kjendiser som har opplevet at falske profilsider opprettes i deres navn hos nettsamfunn som Twitter og Facebook.

Tirsdag tok Slottet affære for å fjernet en falsk Twitter-profil som var opprettet i navnet til prinsesse Ingrid Alexandra.

TV-stjernen Linni Meister ble i 2010 også forbannet da hun oppdaget en falsk Facebook-side om seg selv, mens en annen Facebookbruker i 2009 brukte et bikinibilde av «Megaquiz»-programleder Line Victoria Husby til å flørte med «Ungkaren»-kjekkasen Stig Kjos.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik har du aldri hørt Halvdan og Vinni før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer