FALSK FAR: En mann har den siste tiden ringt rundt til kjendiser og hevdet å være avdøde Heath Ledgers far. Her ankommer Heaths virkelige far, Kim Ledger, New York. Foto: All Over Press
FALSK FAR: En mann har den siste tiden ringt rundt til kjendiser og hevdet å være avdøde Heath Ledgers far. Her ankommer Heaths virkelige far, Kim Ledger, New York. Foto: All Over PressVis mer

Falsk far lurte Tom og John

Tom Cruise og John Travolta lurt av mann som hevdet å være Heath Ledgers far.

SEHER.NO: En mann som hevdet å være avdøde Heath Ledgers far har fått trøst av selveste Tom Cruise (45) og nesten lurt John Travolta (53) til å kjøpe han en flybillett fra Australia, melder TMZ.com.

Ifølge the New York Post skal bedrageren også ha kontaktet begravelsesbyrået Frank E. Campbell Funeral Home, som inntil nylig holdt den avdøde skuespillerens kropp, og fått dem til å reservere et rom for han på eksklusive Carlyle Hotel.

Han skal også ha snakket med både Cruise og Travolta på telefonen.

Cruise, som ikke visste at det var en bedrager han snakket med, skal ha trøstet den knuste "faren" og kommet med flere støttende uttalelser.

Og på telefon med Travolta skal den tydelig syke mannen nesten ha klart å overtale superstjernen til å kjøpe ham en flybillett fra Australia til New York.

Heaths egentlige far, Kim Ledger, er på sin side fortsatt i New York og planlegger sønnens begravelse.

Heaths kropp skal bli flydd til hans hjemby Perth i Australia mot slutten av uken og begravelsen skal også holdes der.

LES OGSÅ: - Derfor dør de altfor unge