- Fallhøyden er stor og skuffelsene mange

Eyvind Hellstrøm har skyhøye forventninger til Norges nye mesterkokk.

KLARE FOR KAMP: Eyvind Hellstrøm leter etter Norges nye mesterkokk i sitt nye program på TV3. Fjorten kokker kjemper om tittelen «Hellstrøms mesterkokk».  Foto: TV3
KLARE FOR KAMP: Eyvind Hellstrøm leter etter Norges nye mesterkokk i sitt nye program på TV3. Fjorten kokker kjemper om tittelen «Hellstrøms mesterkokk». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hele Norges matmester Eyvind Hellstrøm (63) har hjulpet restauranter over hele landet, lært opp håpløse tilfeller på kjøkkenet og har i de siste ukene kjempet i matdueller med flere av landets kjendiser i «Hellstrøm Inviterer».

Nå er han klar med et nytt program, «Hellstrøms mesterkokk», og til manges glede ser det ut til at «strenge» Hellstrøm er tilbake. Det blir temperament, følelser og slit når 63-åringen leter etter Norges nye mesterkokk.

- Bare én kan vinne denne kampen om å bli Hellstrøms mesterkokk, derfor blir fallhøyden stor og skuffelsene mange, sier Hellstrøm til Seoghør.no.

Fjorten talentfulle kokker med lang erfaring kjemper om å imponere Norges strengeste kokk og stikke av med premien på 250. 000 kroner og et studieopphold ved to av New Yorks gourmetrestauranter. Hellstrøm venter seg mye av deltagerne, men benekter at han vil være veldig streng.

- Jeg forlanger og forventer maksimal ytelse hele tiden. Det er først og fremst forventningen om at mye energi skal føre til fremragende prestasjoner. Når det ikke inntreffer blir jeg både skuffet og krevende, men ikke så veldig streng. Jeg blir heller oppgitt og frustrert, og kanskje litt streng også. 

Deltagerne er profesjonelle kokker med lang erfaring fra ulike restauranter. Sammen med mesterkokken har de reist landet rundt på jakt etter gode råvarer, testet ferdighetene på kjøkkenet og øvd seg i å sette opp en god restaurantmeny. Hellstrøm vil lære de potensielle mesterkokkene gode holdninger og yrkesstolthet, og vil sikre seg at vinneren er en han kan være stolt av.

- Jeg leter etter mesterkokken som kan overgå seg selv. En jeg kan gå god for og som jeg med sikkerhet kan anbefale videre til mine kokkevenner.

63-åringen har etter hvert blitt et fast innslag på TV3, men er ikke redd for at folk skal gå lei.

- Jeg holder meg til det jeg kan best. Jeg mener at mat og gode smaker har terapeutisk virkning og at mat fører mennesker sammen. Jeg er privilegert som hele tiden kan leke meg med det jeg liker, fremfor å måtte spille en rollefigur.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De trodde jeg var aldeles ubrukelig   
Slik blir programmet - se video her!


[obj:media:10795]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer