Falckeblikket

- Det er min plikt å hjelpe!

PROGRAMLEDER: Falck er sjefen for TV3s "Enstemmig", der deltagerne konkurrerer om mange, mange penger. Foto: TV3
PROGRAMLEDER: Falck er sjefen for TV3s "Enstemmig", der deltagerne konkurrerer om mange, mange penger. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Jeg kunne aldri ha vært sammen med en dame som luktet litt … promp. Jeg kunne heller ikke vært sammen med en dame som røyker eller lukter alkohol, forteller programleder for TV3s ”Enstemmig”, Christer Falck (37) - eller "Riksklysa", som han også blir kalt.

Anledningen er et stort intervju i KK. Han prater løst om fast om både tv-programmet, brettspill, og spesielt om rollen som pappa til syv måneder gamle Isak.

- Jeg regner jo ikke med at Isak skal bli sånn som meg, men ideelt sett får jeg en kunstpop-elskende, røykfri sønn som aldri drikker, og hjelper pappa å rydde i hagen, sier han.

Christer er nemlig svært opptatt av dette med sigaretter, og forteller at han satte avhold som premiss for kjæresten Synnøve.

Skulle de to være kjærester, måtte hun slutte å røyke og drikke på dagen. Det gjorde hun.

Falck sier at han føler forakt når en røyker kommer inn i rommet. Kaffedrikkere likeså. Overspisere, drankere, pilleknipsere, festrøykere... Han liker virkelig ikke svakheter, og forteller at han syns det er både billig og enkelt å si at man er et svakt menneske.

- Mange bruker det som en unnskyldning for å slippe å gjøre det man vet er rett. Hvis folk ikke er klar over sine laster og ikke gjør noe med dem, så er det min plikt å hjelpe.

Les hele intervjuet i KK som kommer for salg mandag.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer