Falckeblikket

- Det er min plikt å hjelpe!

PROGRAMLEDER: Falck er sjefen for TV3s "Enstemmig", der deltagerne konkurrerer om mange, mange penger. Foto: TV3
PROGRAMLEDER: Falck er sjefen for TV3s "Enstemmig", der deltagerne konkurrerer om mange, mange penger. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Jeg kunne aldri ha vært sammen med en dame som luktet litt … promp. Jeg kunne heller ikke vært sammen med en dame som røyker eller lukter alkohol, forteller programleder for TV3s ”Enstemmig”, Christer Falck (37) - eller "Riksklysa", som han også blir kalt.

Anledningen er et stort intervju i KK. Han prater løst om fast om både tv-programmet, brettspill, og spesielt om rollen som pappa til syv måneder gamle Isak.

- Jeg regner jo ikke med at Isak skal bli sånn som meg, men ideelt sett får jeg en kunstpop-elskende, røykfri sønn som aldri drikker, og hjelper pappa å rydde i hagen, sier han.

Christer er nemlig svært opptatt av dette med sigaretter, og forteller at han satte avhold som premiss for kjæresten Synnøve.

Skulle de to være kjærester, måtte hun slutte å røyke og drikke på dagen. Det gjorde hun.

Falck sier at han føler forakt når en røyker kommer inn i rommet. Kaffedrikkere likeså. Overspisere, drankere, pilleknipsere, festrøykere... Han liker virkelig ikke svakheter, og forteller at han syns det er både billig og enkelt å si at man er et svakt menneske.

- Mange bruker det som en unnskyldning for å slippe å gjøre det man vet er rett. Hvis folk ikke er klar over sine laster og ikke gjør noe med dem, så er det min plikt å hjelpe.

Les hele intervjuet i KK som kommer for salg mandag.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer