Zayn Malik:

- Faen ta dem

Zayn Malik raser mot Grammy.

RASENDE: Zayn Malik er rasende på Grammy Awards etter at han ikke fikk noen nominasjon. Her sammen med supermodell Gigi Hadid, som han nå har barn med. Foto: NTB
RASENDE: Zayn Malik er rasende på Grammy Awards etter at han ikke fikk noen nominasjon. Her sammen med supermodell Gigi Hadid, som han nå har barn med. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fire måneder har gått siden Grammy Awards avslørte årets nominasjoner. Tidligere One Direction-medlem, Zayn Malik (28), raser nå mot musikkprisen. Det skriver blant annet svenske Expressen.

- Faen ta Grammy og alle involverte, skriver han på Twitter.

28-åringen fikk ingen nominasjoner til årets utdeling, og mener det er fordi han ikke har bestukket komiteen som bestemmer hvem som skal nomineres.

- Neste år sender jeg en kurv med søtsaker, skriver artisten videre.

PÅ RØD LØPER: Zayn Malik på Grammy Awards i januar 2018. Foto:Pa Photos/ NTB
PÅ RØD LØPER: Zayn Malik på Grammy Awards i januar 2018. Foto:Pa Photos/ NTB Vis mer

For sein

Det er derimot uklart hvilken musikkutgivelse Malik ønsket å bli nominert for.

Model Gigi Hadid presents a creation by designer Bruno Sialelli as part of his Fall/Winter 2020/21 women's ready-to-wear collection show for fashion house Lanvin during the Paris Fashion Week in Paris, France, February 26, 2020. REUTERS/Gonzalo Fuentes Vis mer

I januar slapp han albumet «Nobody is listening», men det er flere måneder etter nominasjonsfristen. Det samme gjelder hans singel «Better» som ble sluppet i september 2020, en måned etter nominasjonsfristen.

Zayn Malik forlot gruppa One Direction for seks år siden, og har gitt ut musikk som soloartist. Malik er sammen med supermodell Gigi Hadid (25), og paret har en datter sammen.

Korrupt system

Det er ikke bare Malik som er rasende på fraværet av nominasjon.

The Weeknd fikk ingen nominasjoner til Grammy-utdelingen, til tross for at hans låt «Blinding Lights» har ligget på topp ti på Billboard i et år sammenhengende, og albumet «After Hours» var en kommersiell suksess.

Artister som Frank Ocean og Drake har tidligere latt være å sende inn musikken sin til vurdering på grunn av det de mener er et «urettferdig» og «korrupt system».

LES OGSÅ: «JWoww» forlovet med ni år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer