Chrissy Teigen:

- Faen, jeg tror det skjer

Stjerna reflekterer over det brutale tapet to måneder etter at hun mistet sønnen.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått to måneder siden stjerneparet Chrissy Teigen (34) og John Legend (41) opplevde alle foreldres verste mareritt da de mistet sin sønn, Jack. Nyheten smalt ned som ei bombe på sosiale medier, etter at paret selv valgte å dele sin opplevelse.

«Vi er sjokkert og i den dype smerten du bare hører om, men som vi aldri har opplevd før. Vi klarte aldri å stoppe blødningene og gi barnet vårt væsken han trengte, til tross for blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skrev Teigen i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

Kommentarfeltet fylte seg raskt opp med støttende meldinger og kondolanser, men det er ikke til å legge skjul på at 34-åringen har tatt tapet svært tungt.

Nå velger hun nok en gang å åpne seg om tapet, og den brutale tiden etter.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

«Smertefulle kjerringer av noen måneder»

I et lengre innlegg på Instagram forteller hun nemlig om opp- og nedturene hun har gått gjennom de siste månedene.

«Når jeg er gammel og grå vil jeg se tilbake på de to siste månedene som brutale, slitsomme, triste, fysisk utfordrende og mentalt smertefulle kjerringer av noen måneder. Men jeg nekter å ikke finne humor i både raserianfallene og antrekkene», innleder 34-åringen innlegget, og refererer til det helsvarte antrekket og hundemønstrede sokker.

«Jeg kan allerede se bladene som oransje i stedet for grå, innse at himmelen faktisk er blå og ikke grå, og biltuting på min tvungne morgentur får meg til å sette meg på kne bare halvparten av tiden. Jeg kan gå opp trappene ved å bare stoppe en eller to ganger, i stedet for annen hver gang, og jeg kan komme meg ut av badekaret helt alene så lenge jeg har John til å tørke meg», fortsetter hun, og avslutter:

«Uansett, poenget er; faen, jeg tror det skjer».

OPPTREDEN: Christine Teigen, også kjent som Chrissy, som har publisert videoen på Twitter og forklarer at ektemannen hadde tatt seg noen glass vin og gikk opp på scenen på Universal studios. Foto: @chrissyteigen Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Knust

Bare kort tid før den knusende nyheten kom fortalte Teigen på Instagram at hun hadde blitt innlagt på sykehus som følge av blødninger fra morkaken. Da sa stjerna at hun hadde blødd i nærmere en hel måned.

- Jeg er halvveis gjennom graviditeten og jeg har blødd i snart en måned. Vi snakker altså om mer enn når man bare har menstruasjon. Og ikke som når du bare blør, for det vet jeg er helt normalt. Det var en god del, fortalte hun da, ifølge People.

Videre sammenliknet Teigen blødningene med at vannkranen bare hadde blitt stående på, og at det til slutt nådde et punkt der hun aldri stoppet å blø.

«Til vår Jack: jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det du trengte for å overleve. Vi vil alltid elske deg», het det videre i den nevnte innlegget om sønnens dødsfall.

Videre takket det kjente ekteparet for all støtten de hadde fått, samtidig som de uttrykte at de er svært takknemlige for at de allerede har de to barna Luna Simone (4) og Miles Theodore (2).

LES OGSÅ: Mistet barn i sjette måned

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer