Chrissy Teigen:

- Faen, jeg tror det skjer

Stjerna reflekterer over det brutale tapet to måneder etter at hun mistet sønnen.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått to måneder siden stjerneparet Chrissy Teigen (34) og John Legend (41) opplevde alle foreldres verste mareritt da de mistet sin sønn, Jack. Nyheten smalt ned som ei bombe på sosiale medier, etter at paret selv valgte å dele sin opplevelse.

«Vi er sjokkert og i den dype smerten du bare hører om, men som vi aldri har opplevd før. Vi klarte aldri å stoppe blødningene og gi barnet vårt væsken han trengte, til tross for blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skrev Teigen i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

Kommentarfeltet fylte seg raskt opp med støttende meldinger og kondolanser, men det er ikke til å legge skjul på at 34-åringen har tatt tapet svært tungt.

Nå velger hun nok en gang å åpne seg om tapet, og den brutale tiden etter.

«Smertefulle kjerringer av noen måneder»

I et lengre innlegg på Instagram forteller hun nemlig om opp- og nedturene hun har gått gjennom de siste månedene.

«Når jeg er gammel og grå vil jeg se tilbake på de to siste månedene som brutale, slitsomme, triste, fysisk utfordrende og mentalt smertefulle kjerringer av noen måneder. Men jeg nekter å ikke finne humor i både raserianfallene og antrekkene», innleder 34-åringen innlegget, og refererer til det helsvarte antrekket og hundemønstrede sokker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer