BEST KLEDD: Stian Blipp ble kåret til årets best kledde mann. Han fikk prisen av Jan Thomas og Lene Nystrøm. Foto: FameFlynet Norway
BEST KLEDD: Stian Blipp ble kåret til årets best kledde mann. Han fikk prisen av Jan Thomas og Lene Nystrøm. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Faen, jeg knuste prisen!

Stian Blipp fikk prisen for best kledde mann, men prisen gikk i to på do.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld kunne Stian Blipp (23) smykke seg med tittelen Norges best kledde mann, da han vant prisen under Se og Hørs kjendisgalla. Det vakre trofeet var designet av Hadeland Glassverk og ble overrakt av juryformann Jan Thomas Mørch Husby og Lene Nystrøm.

Blipp takket og bukket for prisen og feiret utmerkelsen med etterfest på Teaterkafeen. Der var 23-åringen litt mer uheldig da han mistet prisen i gulvet på toalettet. 

- Faen, jeg knuste prisen, utbrøt Blipp.

- Fem minutter etter utdelingen var jeg på toalettet og satte fra meg prisen, og var så uheldig at den veltet og falt i gulvet.

Glad vinner

Selv om ikke statuetten fikk et langt liv, var Blipp veldig glad da han fikk prisen og holdt takketale på scenen. 

- Det er veldig gøy å få en slik pris. Jeg har møtt mange menn som sier «hvorfor skal jeg gå med klær når jeg ser så jævlig bra ut naken», men det er en fyr som heter Mark Twain som har et bra sitat, «clothes make the man, naken people have little or no influense on society», sa Blipp i takketalen.

Fredrik Skavlan og Aksel Hennie var også nominert til prisen «Årets best kledde mann».

LES OGSÅ: Tone gjør som superstjernene

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her: