- Faen heller!

Demi Moores utvalgte angrer på at han ikke ikledde seg trang trikot.

UERFAREN: Brandon Routh er en ivrig trompetist og en ihuga Supermann-fan. - Jeg sov utelukkende i en Supermann-pysjamas som liten, ler han.
UERFAREN: Brandon Routh er en ivrig trompetist og en ihuga Supermann-fan. - Jeg sov utelukkende i en Supermann-pysjamas som liten, ler han. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Supertabbe!Demi Moores (44) unge toyboy, skuespilleren Ashton Kutcher (28) takket nei til rollen som mannen med superpust, superfart og storsinn: Supermann i "Superman Returns".Nå sier den barske moromannen som er mest kjent for sitt MTV-show ”Punk'd”, der han lurer kjendiskollegaer trill rundt, at han angrer bittert. – Faen heller, det der var dumt av meg. Jeg vet ikke hva jeg tenkte på, sier han, melder Aftonbladet.Det ble i stedet den ukjente skuespilleren Brandon Routh (26) som tok rollen, og han tjener ikke mindre enn 70 millioner på å fly rundt i drakten laget av spandex.Kutcher forklarer det uheldige valget med at han ikke trodde han kom til å overgå skuespillerlegenden Christopher Reeve, som hadde tittelrollen som Supermann i 1978.Filmen har premiere 28. juli. Se traileren her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer