ROMANTIKK: Det oppstod raskt varme følelser mellom "Robinson"-deltagerne Øyvind Olsen og Britt-Carin Jonassen.  Foto: Seher.no, Odd Steinar Tøllefse
ROMANTIKK: Det oppstod raskt varme følelser mellom "Robinson"-deltagerne Øyvind Olsen og Britt-Carin Jonassen. Foto: Seher.no, Odd Steinar TøllefseVis mer

- Facebooken må ha brutt sammen!

"Robinson"- Øyvind bombarderes med henvendelser fra ungjenter...

SEHER.NO: 27 år gamle Øyvind Olsen fra Nesodden har blitt et hett navn gjennom deltagelsen i årets "Robinson Ekspedisjon" på TV3.

Og selv om Nesoddingen ikke føler at han er blitt en "kjendis", opplever han stadig å bli bombardert av henvendelser fra overivrige fans.

- Det med kjendisstatus tror jeg er litt sånn hva man gjør det til selv. Jeg er ikke typen som stikker hodet ut og frem. Men jeg tror kanskje SMS-en, MMS-en og Facebooken min har brutt sammen, humrer han til Seher.no.

Ifølge realitykjekkasen er det for det meste unge jenter som henvender seg.

- Det er egentlig mest jenter mellom 16 og 25 år tror jeg, forteller han.

Så langt i årets "Robinson" har 27-åringen blitt mest kjent for sin romanse med lagkamerat Britt-Carin Jonassen (24) fra Grimstad.

Paret fant raskt tonen og på TV3 kan vi i disse dager se romantikken blomstre mellom de to.

Men forholdet skal ifølge Britt-Carin ha vært mye mer enn det vi får se på tv.

- Det er ingenting i forhold til helheten, og det jeg føler at jeg har opplevd med Øyvind. Jeg brukte sommeren min med Øyvind. Jeg, Casper (sønnen til Britt-Carin journ.anm), Øyvind og Gismo, hunden til Øyvind. Så jeg håper forresten jeg får lov til å adoptere han... Det var vel der forholdet startet, sa Britt Carin i forrige lørdags episode av "God kveld, Norge".

Grimstadjenta la heller ikke skjul på at hun ble svært lei seg da forholdet tok slutt for noen uker siden.

- Jeg hadde aldri trodd det skulle være så vondt, men det har vært sykt vondt å miste noen man er glad i, sa hun.

Ifølge Øyvind var det imidlertid tidsperspektivet som ødela for de to.

- Når vi kom hjem og hverdagen krever sitt... Ja, tiden strakk rett og slett ikke til, uttalte Øyvind til "God Kveld, Norge".

Se neste episode av "Robinson Ekspedisjonen" på TV3 søndag kl. 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Vondt å miste noen man er glad i