ETTERTRAKTET: Elena Bokoreva Wiulsrud har fått masse henvendelser - og fans - etter seieren hun tok i "Skal vi danse" sammen med Carsten Skjelbreid. Foto: Scanpix
ETTERTRAKTET: Elena Bokoreva Wiulsrud har fått masse henvendelser - og fans - etter seieren hun tok i "Skal vi danse" sammen med Carsten Skjelbreid. Foto: ScanpixVis mer

- Facebooken er full av meldinger

Og Elenas ektemann tror han vet hvorfor.

Se videointervjuet med Elena og Lars Alexander nederst i saken!

SEHER.NO: I november vant Carsten Skjelbreid og hans dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud denne sesongens "Skal vi danse" på TV 2.

- Det var helt fantastisk. Det var drømmen min, i fjor ble jeg jo nummer fire med Gaute Ormåsen. Derfor hadde jeg ekstra lyst til å vinne i år. Og da jeg fikk Carsten, visste jeg at vi hadde potensiale til å klare det, forteller Elena til Seher.no.

Litt lenger ned på lista kom Ellen Arnstad, som danset med Elenas ektemann Lars Alexander.

Paret er, sammen med blant andre A1, blant dem som takket ja til å være med i årets julevideo for Seher.no, der flere kjendiser har tatt turen til studio og spilt inn låta "Jingle Bells". Det hele ble gjort i Stian Hansen og X Factor-kjendis Tommy Fredvangs  musikkstudio, StudioLab (ekstern lenke).

Carsten Skjelbreids dansepartner har fått mye oppmerksomhet denne høsten, både for sine danseferdigheter og for sitt vakre utseende. Nå innrømmer også ekteparet at de selv har fått litt fans.

- Ja, det er sikkert, smiler Elena.

- Hvem av dere får flest henvendelser?

- Elena! Facebooken vår er full! Ja, vi får noen hyggelige meldinger, sier Lars Alexander, som tror han vet hvorfor det er akkurat sånn.

- Hun er jo en kjempepen jente, så det er ikke så veldig rart det. Når man i tillegg vinner konkurransen, da skjønner jeg det godt. 

- Er det ikke litt kjedelig i lengden å bli satt i skyggen av kjendisdanserne?

- Nei, det er jo en konkurranse for kjendisene dette da, vi er jo bare hjelpere. Så vi prøver bare å instruere dem så godt vi kan, forteller det blide ekteparet til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi er fortsatt like forelsket

Se videointervjuet med Elena og Lars Alexander her:[obj:media:8248]