KATALYSATOR: - Facebook har fungert som en katalysator for forholdet vårt, sier Carsten Skjelbreid, her sammen med samboeren Tonje Kristin Wøllo. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
KATALYSATOR: - Facebook har fungert som en katalysator for forholdet vårt, sier Carsten Skjelbreid, her sammen med samboeren Tonje Kristin Wøllo. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås Vis mer

- Facebook var katalysatoren

De lykkelige samboerene takker nettsamfunnet for at de er sammen idag.

SEHER.NO:  Carsten Skjelbreid og samboeren Tonje Kristin Wøllo takker nettsamfunnet Facebook for at de er kjærester den dag i dag.

- Jeg hadde aldri i livet turt å ta opp telefonen og ringe eller sende en melding til Carsten, så uten Facebook hadde vi nok ikke vært sammen idag. Facebook var katalysatoren som gjorde at det ble oss to, sier «Skal vi danse»-stjernen og kjæresten Tonje til VG.
 
Da Tonje tok mot til seg og sendte en venneforespørsel til Skjelbreid, trodde hun at han aldri kom til å svare. Men sportsankeret hadde allerede vært inne og tyvtittet på bildet av henne, gjennom en felles venninne.

Verken Carsten eller Tonje er særlig aktiv på Facebook lenger, men Tone innrømmer at det hender hun er inne på hans profil.

- Han får massevis av blomster og hjerter og kosebamser fra andre damer på Facebook, og det synes jeg er rart. Også koster det jo penger! Jeg kunne aldri sendt det til en som var i et forhold med noen andre, konstaterer hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Mistet sin far