- Facebook og Twitter gjør meg usikker

Derfor endte LeAnn Rimes på rehab.

MØRK SIDE: Dette bildet la hun nylig ut med teksten «Min mørke side - til en forandring». Foto: Twitter / Planet Photos
MØRK SIDE: Dette bildet la hun nylig ut med teksten «Min mørke side - til en forandring». Foto: Twitter / Planet Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hver dag poster flere hundre millioner mennersker verden over bilder av stort og smått på sosiale nettplattformer som Facebook, Twitter og Instagram.

For noen kan disse daglige oppdateringene gå på helsa løs - slik det gjorde for country-stjernen LeAnn Rimes (30).

Dagen etter hennes tredveårsdag i begynnelsen av september valgte hun nemlig å sjekke seg inn på et rehabiliteringssenter grunnet angst og stress.

Nå utdyper hun:

- Jeg synes det er veldig vanskelig å takle Twitter og Facebook, og alle disse andre sosiale stedene, og synes det er utfordrende å stadig lese kommentarer som omhandler meg, skrevet av folk jeg aldri en gang har møtt, sier hun ærlig til Boston Herald.

SJEKK OGSÅ UT PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Selv om hun prøver å heve seg over tingene som blir sagt, synes hun det er vanskelig å ikke la seg påvirke:

- Uansett hvor mye jeg prøver å ikke la det gå inn på meg, gjør det det allikevel. Jeg er tross alt bare et menneske, sier hun videre.

LeAnn Rimes, som giftet seg med Eddie Cibrian (39) da de var på kjærlighetsferie i Mexico i fjor, er storforbruker av Twitter og Facebook, og legger ofte ut lettkleddbilder av seg selv.

En følge av dette har vært at hun har blitt hetset for å være for tynn, noe hun stadig benekter at hun er.

- Dette er min kropp, og jeg kan love deg at jeg er en sunn jente. Jeg er bare mager. Takk for bekymringene, men det er ingen vits å være det, har hun tidligere uttalt.

Nå ser derimot stjernen optimistisk på fremtiden, etter at hun har lagt tyveårene bak seg.

- Jeg hadde noen fantastiske øyeblikk i tyveårene, men de var samtidig også ekstremt harde. Det var en bratt læringskurve, og mye av det  jeg gikk igjennom foregikk i offentligheten. Jeg er veldig klar til å omfavne trettiårene, sier hun videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: LeAnn Rimes jogget i høyhælte sko

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer