SPILT AV JUSTIN: Sean Parker ble portrettert i filmen «The Social Network» fra 2010, av selveste Justin Timberlake. Her med Jessie Eisenberg som Parkers Facebook-kollega Mark Zuckerberg. Foto: FAME FLYNET
SPILT AV JUSTIN: Sean Parker ble portrettert i filmen «The Social Network» fra 2010, av selveste Justin Timberlake. Her med Jessie Eisenberg som Parkers Facebook-kollega Mark Zuckerberg. Foto: FAME FLYNETVis mer

Facebook-milliardær ble pappa

Sean Parker og forloveden har allerede navnet klart.

SEOGHØR.NO: Sean Parker (33) var i sin tid hjernen bak musikkdelingssystemet Napster, og ble etter hvert kompanjong med Facebook-gründer Mark Zuckerberg (28).

Søndag denne helgen ble Parker og forloveden Alexandra Lenas foreldre til en liten jente, som ifølge UsMagazine har fått det klingende navnet Winter Victoria Parker.

Paret forlovet seg i februar i fjor, og etter planen blir bryllupet holdt en gang i løpet av året.

Sean Parker ble i 2010 portrettert av popstjerne og skuespiller Justin Timberlake (31), da suksesshistorien om Parker og Zuckerberg ble filmatisert i «The Social Network».

Karismatiske Parker fikk raskt rollen som president av Facebook, og har i dag flere milliarder på bok som følge av internett-suksessen.

I 2005 gikk Parker av som president for det sosiale nettstedet, men har fortsatt å jobbe for bedriften. Han skal blant annet ha kontaktet svenske Daniel Ek, mannen bak musikktjenesten Spotify, for å få til gigantsamarbeidet mellom nettopp Spotify og Facebook.

Den nybakte moren er på sin side en del av musikkbransjen hun også, som sanger og låtskriver.LES OGSÅ: Justin Timberlake «tok en kronprins Haakon»