Mark Zuckerberg:

Facebook-gründeren venter sitt andre barn

I 2015 fikk Mark Zuckerberg og Priscilla Chan sin første datter. Nå venter de et nytt barn sammen. 

VORDENDE FORELDRE: Mark Zuckerberg og kona Priscilla Chan venter sitt andre barn. Foto: AP Photo/Jeff Chiu / NTB Scanpix
VORDENDE FORELDRE: Mark Zuckerberg og kona Priscilla Chan venter sitt andre barn. Foto: AP Photo/Jeff Chiu / NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Torsdag kveld ble det kjent at Facebook-gründer, Mark Zuckerberg (32) og kona Priscilla Chan (32) venter sitt andre barn.

Nyheten deler førstnevnte selv på sin Facebook-profil.

«Priscilla og jeg er stolte av å kunne fortelle at vi venter en liten jente til,» skriver han.

Paret fikk sin første datter, Maxima Zuckerberg (1) i november i 2015.

Gir sin førstefødte en søster

FIKK EN DATTER: I 2015 kunne paret avsløre at de ventet sitt første barn. Senere samme år fikk de en datter. Foto: AP Photo/Manuel Balce Ceneta / NTB Scanpix
FIKK EN DATTER: I 2015 kunne paret avsløre at de ventet sitt første barn. Senere samme år fikk de en datter. Foto: AP Photo/Manuel Balce Ceneta / NTB Scanpix Vis mer

I likhet med første gang det vordende paret ventet barn, delte de nyheten på Marks Facebook-profil.

I innlegget beskriver Mark gleden over å kunne gi sin førstefødte en søster, og forteller om sitt og konas forhold til deres søsken gjennom oppveksten. Gründeren vokste nemlig opp med tre søstre, og hans kone med to.

«Jeg kan ikke tenke meg en bedre gave enn å ha en søster, og jeg er så glad for at Max og vårt nye barn vil ha hverandre», skrev han.

«Vi er alle bedre takket være de sterke kvinnene i livet vårt. Søstre, mødre og venner. Vi kan ikke vente med å få ønske vår nye lille velkommen og til å gjøre vårt beste for å oppdra nok en sterk kvinne», fortsatte han.

- Ønsker et friskt barn

I innlegget forteller også Zuckerberg at han og kona har vært usikre på om de noen gang ville få et barn til.

«Etter vår harde erfaring med å få Max, var vi ikke sikre på om vi kunne få et barn til. Da Priscilla og jeg først fant ut at hun var gravid igjen, var vårt første ønske at barnet er friskt», skrev han.

Mark og Pricilla har vært kjærester siden 2003, og giftet seg i 2012. De ble altså sammen et år før Zuckerberg grunnla Facebook. Den populære nettsiden så nemlig dagens lys 4. februar 2004.

LES OGSÅ: Nå svirrer ryktene om at paret er sammen igjen