FIKK NOK EN DATTER: Bildet av de nybakte foreldrene er tatt under et event i California for tre år siden. Foto: NTB Scanpix
FIKK NOK EN DATTER: Bildet av de nybakte foreldrene er tatt under et event i California for tre år siden. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mark Zuckerberg:

Facebook-gründeren ble pappa igjen

- Vi håper at hun ikke vokser opp for raskt.

(Seoghør.no): I mars kom den gledelige nyheten om at Facebook-gründer, Mark Zuckerberg (33) og kona Priscilla Chan (32), ventet sitt andre barn sammen.

Paret har fra før av datteren Maxima (18 mnd.) som kom til verden i desember 2015.

Mandag 28. august avslører den styrtrike gründeren at datter nummer to også har sett dagens lys.

Og den lille jenta har fått det passende navnet August.

Dette skriver Zuckerberg selv på Facebook.

«Priscilla og jeg er så glade over å ønske datteren vår August velkommen! Vi har skrevet et brev til henne om den verden vi håper hun kommer til å vokse opp i. Og vi håper også at hun ikke vokser opp for raskt», skriver han blant annet i innlegget, som også inneholder et bilde av den lille familien:

Spontanaborterte tre ganger

De nybakte foreldrene, som giftet seg i 2012, har tidligere avslørt at de lenge ønsket å stifte familie, men at det var en utfordring å få til.

- Vi har prøvd å få barn i et par år, men har vært gjennom tre spontanaborter. Man føler seg så håpefull hver gang man finner ut at man er gravid og begynner å fantasere om hvordan barnet vil bli og hvilke drømmer det har for fremtiden. Man begynner å planlegge, men så er det plutselig borte. Det er en ensom opplevelse, delte 33-åringen blant annet på Facebook sommeren 2015.

Mark og Priscilla har vært kjærester siden 2003. De ble sammen ett år før Zuckerberg grunnla Facebook. Den populære nettsiden så nemlig dagens lys 4. februar 2004.

LES OGSÅ: Følte seg tvunget til å bryte baby-tradisjon