Facebook-fans reddet huset

Den dødssyke Hollywood-stjernen Zsa Zsa Gabor trues av økonomisk ruin.

TRØBBEL: En fan lånte paret omkring ni millioner kroner, men prinsen har bare frist på ett år til å tilbakebetale pengene. Foto: All Over Press
TRØBBEL: En fan lånte paret omkring ni millioner kroner, men prinsen har bare frist på ett år til å tilbakebetale pengene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendisparet Zsa Zsa Gabor (95) og prins Frederic von Anhalt har den siste tiden vært i store økonomiske problemer.

Lenge har de risikert å miste huset, fordi de ikke klarte å betjene lånet som var på omkring 4,2 millioner kroner. Dermed tok von Anhalt problemet ut i de offentlige kanaler.

På Facebook ba han på sine knær om hjelp. Og det fikk han.

En fan gikk frem og tilbød prinsen et lån på ni millioner kroner, noe von Anhalt ifølge nettstedet TMZ aksepterte. Dermed er huset reddet.

Men én hake er det. Prinsen har nemlig kun ett år å betale tilbake lånet på, og lånet er tatt med sikkerhet i huset.


Hvor von Anhalt skal få de pengene fra, er det få som vet.

Eiendommen ble kjøpt av Zsa Zsa i 1970, og har syv soverom og svømmebasseng. Eiendommen var priset til snaue 80 millioner kroner i september i fjor.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Han trodde lim var øyedråper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer