BLIR FORELDRE: Catharina Munthe og Fabian Stang blir snart fosterforeldre til en syv år gammel jente.  Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Catharina Munthe og Fabian Stang blir snart fosterforeldre til en syv år gammel jente. Foto: NTB scanpixVis mer

Fabian Stang (60) klar for småbarnslivet

Fabian Stang og kona Catharina Munthe blir fosterforeldre.

SEOGHØR.NO: - Vi gleder oss veldig. Vi har akkurat blitt ferdig med den formelle prosessen og fått bekreftet at vi skal bli fosterforeldre for en søt liten jente, sier Stang til VG.

Stang, som nylig gikk av som ordfører i Oslo, har flere ganger uttalt at det nå blir roligere dager fremover, men det er nå ikke like sikkert når han får ei lita jente inn i boligen på Frogner.

Høyre-politikeren forteller i intervjuet at paret lenge har diskutert om de skulle få egne barn, men at det virket mer naturlig å ta seg av en som trengte et hjem.

- Vi tok en prinsipiell beslutning. Vi synes ikke det var viktig å få egne barn, men ønsker å ta oss av en som finnes der allerede, sier Fabian til avisen.

Catharina forteller at hun aldri hat følt et stort behov for biologiske barn, men at hun tror de sammen kan gjøre en forskjell for et barn som nylig har begynt på skolen.

Fabian Stang har fra før barna Fabian Emil (32) og Christian August (29).

IKKE BEHOV: Munthe sier i intervjuet med VG at hun aldri har følt behov for biologiske barn. Stang har to sønner fra før.  Foto: NTB scanpix
IKKE BEHOV: Munthe sier i intervjuet med VG at hun aldri har følt behov for biologiske barn. Stang har to sønner fra før. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Gikk ned 23 kilo på ett år

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.