«Farmen kjendis»:

- Få par som får oppleve det

Det ble et tårevått gjensyn med de hjemme for den utslåtte «Farmen kjendis»-deltakeren.

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp denne sesongen, klarer en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld var det duket for den siste tvekampen i «Farmen kjendis» for denne gang. Der skulle det avgjøres hvem som ville få den siste billetten inn til finaleuka, og hvem som måtte reise hjem rett før det hele begynner.

Det er ingen tvil om at konkurransen tilspisser seg. Onsdag fikk seerne se at storbonde Øyunn Kroghs førstekjempevalg splittet gruppa og førte til massive reaksjoner, da hun brøt en avtale deltakerne hadde inngått helt i starten av oppholdet.

Krogh valgte Heine Totland (51) til førstekjempe, og i kveldens episode valgte han gårdens yngste, Adam Ezzari (23), til andrekjempe.

Kjempene møttes i saging, og duellen skulle ende dramatisk for en av dem. I dét Totland sager over motstanderens tre stokker, glemmer han å ta seg for og deiser rett ned i bakken med ansiktet først.

- Jeg detter jo to meter ned, rett på trynet. Etter tvekampen og etter det fallet, husker jeg meg selv som jeg drømmer. Ingenting er tydelig. Jeg husker ikke detaljer eller noen ting, forteller han til Se og Hør.

Uansett var det Totland som sto igjen som vinner etter den svært jevne tvekampen, og dermed måtte Ezzari pakke bagen og innse at han ble sistemann til å forlate gården før finaleuka.

Dermed bar det hjem til det virkelige liv og ikke minst kona.

Det blir full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Tårevått

Når deltakerne er inne på gården får de ikke lov til å ha noe kontakt med omverdenen, foruten nødvendige jobbsamtaler. Sett bort ifra da deltakerne fikk brev hjemmefra, hadde ikke Ezzari hatt noen som helst form for kontakt med familie og venner - heller ikke kona.

- Det var veldig rart og veldig fantastisk samtidig. Det var rart fordi jeg nesten hadde glemt hvordan man er en kjæreste. Det var rart å gi klem, rart å snakke sammen og rart å se hverandre i øynene, forteller 23-åringen til Se og Hør.

Han legger til at det første han gjorde da han ble sendt hjem, var å ringe kona på FaceTime.

- Først skjønte hun ingenting, men så ble det bare mye tårer og hun kom og hentet meg med en gang. Det var veldig, veldig hyggelig.

- Jeg skulle akkurat til å dra ut å trene da jeg så at Adam ringte på FaceTime. Det var både fantastisk og emosjonelt å snakke med han for første gang på lenge, forteller kona til Se og Hør, og legger til:

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Under hele oppholdet til Adam ble jeg kalt for enke av både venner og familie, fordi det var ingen mulighet å få tak i han. Jeg visste ikke noe om hvordan det gikk med ham, og jeg kunne ikke ringe å spørre … Det var en veldig ensom periode uten ham. Vi var sammen hver dag og hadde det fantastisk sammen, men så skulle han plutselig være borte lenge uten noe kontakt. Det var veldig fint å få han hjem.

- Gammeldags avstandsforhold

I dagens samfunn er man sjelden lengre enn en telefonsamtale unna hverandre. Slik er det imidlertid ikke når man er med på et realityprogram som «Farmen kjendis».

- Det er noe veldig fint med det. Tenk hvor få par som får oppleve det i vår tid, det er nesten ingen. Alle har mobil og man er bare en snap eller et videoanrop unna hverandre. Det er veldig luksus.

- Jeg snakket med mamma om det, og hun sa at vi har jo aldri opplevd det å savne hverandre før man får svar på den meldingen eller den snapen. Så det var fint å få oppleve - det var som et gammeldags avstandsforhold.

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

I et intervju med Se og Hør tidligere i år, åpnet «Farmen kjendis»-deltakeren seg mer om ekteskapet.

Han giftet seg med kona sommeren 2020 og hadde før TV-innspillinga aldri vært mer enn noen få dager borte fra henne. Da var det naturlig nok stor stas å endelig se hverandre igjen.

- Jeg satte enda større pris på henne i etterkant, og forsto virkelig hvor høyt jeg elsker henne, fortalte Ezzari.

LES OGSÅ: Ser du hvem dette er sønnen til?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer