«Farmen kjendis»:

- Få par som får oppleve det

Det ble et tårevått gjensyn med de hjemme for den utslåtte «Farmen kjendis»-deltakeren.

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp denne sesongen, klarer en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld var det duket for den siste tvekampen i «Farmen kjendis» for denne gang. Der skulle det avgjøres hvem som ville få den siste billetten inn til finaleuka, og hvem som måtte reise hjem rett før det hele begynner.

Det er ingen tvil om at konkurransen tilspisser seg. Onsdag fikk seerne se at storbonde Øyunn Kroghs førstekjempevalg splittet gruppa og førte til massive reaksjoner, da hun brøt en avtale deltakerne hadde inngått helt i starten av oppholdet.

Krogh valgte Heine Totland (51) til førstekjempe, og i kveldens episode valgte han gårdens yngste, Adam Ezzari (23), til andrekjempe.

Kjempene møttes i saging, og duellen skulle ende dramatisk for en av dem. I dét Totland sager over motstanderens tre stokker, glemmer han å ta seg for og deiser rett ned i bakken med ansiktet først.

- Jeg detter jo to meter ned, rett på trynet. Etter tvekampen og etter det fallet, husker jeg meg selv som jeg drømmer. Ingenting er tydelig. Jeg husker ikke detaljer eller noen ting, forteller han til Se og Hør.

Uansett var det Totland som sto igjen som vinner etter den svært jevne tvekampen, og dermed måtte Ezzari pakke bagen og innse at han ble sistemann til å forlate gården før finaleuka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer