- Få meg opp i vekt!

Nicole Richie har lagt seg inn på sykehus i et desperat forsøk på å gå opp i vekt.

SE HUN SPISER: Nicole Richie hevder hun har et normalt kosthold og nekter for at hun har en spiseforstyrrelse. Foto: All Over Press
SE HUN SPISER: Nicole Richie hevder hun har et normalt kosthold og nekter for at hun har en spiseforstyrrelse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hard kamp!

SEHER. NO: "Simple life"-stjernen har i lang tid sjokkert folk med sin radmagre kropp. Men selv om hun hevder hun spiser som alle andre, har kiloene fortsatt å renne av.

- Nicole samarbeider med leger og ernæringsspesialister. Hun vil finne ut hvorfor hun ikke legger på seg, sier hennes talsmann til bladet People. Nå skal hun fetes opp, med profesjonell hjelp fra sykehuset.

I slutten av september benektet Richie (25) på sin hjemmeside at hun gikk til behandling på sykehus, selv om hun lenge har vært enig i at hun er for tynn.

Etter press fra pop-pappa Lionel Richie - som fryktet at hun skulle dø - har Nicole likevel sagt ja til behandling. Men fortsatt blånekter blondinen for at hun har spiseforstyrrelser.

- Hun er lei av at alle sier hun ikke spiser, for det gjør hun. Hun bestemte seg selv for å gå og ta noen tester, sier en kilde nær Nicole til bladet.

Richie planlegger å være ferdig med behandlingen innen midten av november, når hun begynner innspillingen av femte sesong med "Simple Life" .

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer