- Få dere et liv!

Kim Kardashian benekter at hun har operert sin berømte rumpe.

FORMFULL: Kim har vært forfulgt av rykter om sin berømte rumpe i mange år. Selv hevder hun at den er naturlig.  Foto: Jack-RS/X17online.com
FORMFULL: Kim har vært forfulgt av rykter om sin berømte rumpe i mange år. Selv hevder hun at den er naturlig. Foto: Jack-RS/X17online.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste dagene har det svirret rykter om at Kim Kardashian (33) har fettsugd magen og lårene, og deretter fått fettet sprøytet inn i sin allerede formfulle bakende. Graviditeten skal nemlig ha ødelagt fasongen til verdens mest berømte rumpe.

- Kim har ikke implantater. Hun har fettsugd magen og lårene, for så å få fettet sprøytet inn i rumpa. Hun bruker også truser med polstring innimellom, avslørte en kilde nylig til magasinet Closer.

FORSKJELL: Bildet av Kim sammen med eks-venninnen Paris Hilton fra 2006, viser at hun hadde en smalere bakdel før hun ble berømt.
FORSKJELL: Bildet av Kim sammen med eks-venninnen Paris Hilton fra 2006, viser at hun hadde en smalere bakdel før hun ble berømt. Vis mer

Nå har reality-stjernen tatt kraftig til motmæle på twitter.

- Jeg leser alt dette tullballet om at jeg skal ha implantater i rumpa. Få dere et liv! De bruker bilder av meg da jeg var seks kilo lettere - før jeg fikk barn – og sammenligner med hvordan jeg ser ut nå! Alle som har fått barn vet hvor vanskelig det er å gå ned i vekt, og hvordan kroppen forandrer seg totalt. Folk som gjorde narr av meg da jeg var gravid, og når jeg prøver å gå ned i vekt burde skamme seg! Jeg er ikke perfekt, men jeg kommer aldri til å føye meg etter deres standarder. Og forresten så har jeg gått ned mye allerede og er stolt av det. Ikke gi unge jenter komplekser, tordner Kim.

33-åringen fikk datteren North West med rapperen Kanye West (36) for åtte måneder siden, og har jobbet knallhardt for å få tilbake drømmekroppen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer