FORMFULL: Kim har vært forfulgt av rykter om sin berømte rumpe i mange år. Selv hevder hun at den er naturlig.  Foto: Jack-RS/X17online.com
FORMFULL: Kim har vært forfulgt av rykter om sin berømte rumpe i mange år. Selv hevder hun at den er naturlig. Foto: Jack-RS/X17online.comVis mer

- Få dere et liv!

Kim Kardashian benekter at hun har operert sin berømte rumpe.

SEOGHØR.NO: De siste dagene har det svirret rykter om at Kim Kardashian (33) har fettsugd magen og lårene, og deretter fått fettet sprøytet inn i sin allerede formfulle bakende. Graviditeten skal nemlig ha ødelagt fasongen til verdens mest berømte rumpe.

- Kim har ikke implantater. Hun har fettsugd magen og lårene, for så å få fettet sprøytet inn i rumpa. Hun bruker også truser med polstring innimellom, avslørte en kilde nylig til magasinet Closer.

FORSKJELL: Bildet av Kim sammen med eks-venninnen Paris Hilton fra 2006, viser at hun hadde en smalere bakdel før hun ble berømt.
FORSKJELL: Bildet av Kim sammen med eks-venninnen Paris Hilton fra 2006, viser at hun hadde en smalere bakdel før hun ble berømt. Vis mer

Nå har reality-stjernen tatt kraftig til motmæle på twitter.

- Jeg leser alt dette tullballet om at jeg skal ha implantater i rumpa. Få dere et liv! De bruker bilder av meg da jeg var seks kilo lettere - før jeg fikk barn – og sammenligner med hvordan jeg ser ut nå! Alle som har fått barn vet hvor vanskelig det er å gå ned i vekt, og hvordan kroppen forandrer seg totalt. Folk som gjorde narr av meg da jeg var gravid, og når jeg prøver å gå ned i vekt burde skamme seg! Jeg er ikke perfekt, men jeg kommer aldri til å føye meg etter deres standarder. Og forresten så har jeg gått ned mye allerede og er stolt av det. Ikke gi unge jenter komplekser, tordner Kim.

Artikkelen fortsetter under annonsen

33-åringen fikk datteren North West med rapperen Kanye West (36) for åtte måneder siden, og har jobbet knallhardt for å få tilbake drømmekroppen.