Få Britney Spears med Se og Hør

Lanserer Se og Hør Superstars.

Publisert
Sist oppdatert
PROMO: Fredag 27. januar vil kjøpere av Se og Hør Weekend få Britney Spears CD «The Singles Collection» sammen med bladet. Som eneste ukeblad i Europa, er Se og Hør dermed i full gang med sine rykende ferske Superstars utgivelser, og Britney er første artist ut i en serie med musikkens aller største stjerner.

I musikkindustrien er det ikke ofte at «lille Norge» er først ut, men denne serien er unntaket.

- Samarbeidet med Se og Hør og Superstars serien er en ny og spennende distribusjonsmulighet for vår musikk. Jeg forventer og tror at utgivelsen med denne og kommende utgivelser som Mariah Carey, Anastacia, Robbie Williams osv. vil glede Se og Hør Weekends lesere og samtidig bidra til nye fans for våre artister, sier Arild Vestli som har ledet prosjektet i samarbeid med Sony Music Entertainment (Norway) AS.

Britney Spears' «The Singles Collection» er en fantastisk produksjon, med superhits fra hennes tidlige år og det aller nyeste hun har produsert. Britney er og blir en av popens store dronninger, og leverer til terningkast seks!

Se og Hør med
«
Se og Hør Superstars» er i salg fra fredag 27. januar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer