<strong>SPILLER BRA:</strong> - Jeg kan ikke se at Eirik er sleipere enn Simon. De er like gode. Eirik er er god skuespiller, men ikke god nok, mener Tone Gudrun Fjalestad. Foto: TV 2
SPILLER BRA: - Jeg kan ikke se at Eirik er sleipere enn Simon. De er like gode. Eirik er er god skuespiller, men ikke god nok, mener Tone Gudrun Fjalestad. Foto: TV 2 Vis mer

- Få beina ned på jorda, Eirik!

«Farmen»-deltagere er meget kritiske til konkurrenten sin.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I denne ukas «Farmen» er det Simon Fjeld Mengaaen som for tredje gang fungerer som storbonde. I onsdagens episode sier TV-kjekkasen at forholdet til kameraten Eirik Fønstelien fra Grimstad med tiden har kjølnet. Det legger han heller ikke skjul på overfor «God kveld, Norge».

- Eirik var utrolig sleip. Det var veldig vanskelig å vite hvor man hadde ham. Han gikk ikke av veien for å svikte noen, sier Simon til nettstedet.

«Farmen»-deltageren får støtte av Tone Gudrun Fjalestad (31), som er ute av programmet - men som innledet en lite vellykket flørt med Eirik da hun var på gården.

- Få beina ned på jorda, Eirik! Kanskje han bør gå inn i seg selv? sier Fjalestad til Seher.no.

Årsaken til at Simon nå har velger å gå til angrep på konkurrenten er at han føler at Eirik gikk bak ryggen hans på Tranøya.

- Når man ligger i sengen og lover at man skal holde sammen, så skaper det litt dårlig stemning at han går bak ryggen min. Da må selv en sindig finnskoging få lov til å bli sint, sier Mengaaen til «God kveld, Norge».

Tone Gudrun, som ikke lenger har kontakt med sin tidligere flørt, er heller ikke overbegeistret for hvordan denne ukas storbonde har oppført seg.

- Jeg kan ikke se at Eirik er sleipere enn Simon. De er like gode. Eirik er er god skuespiller, men ikke god nok. Jeg så tvers gjennom ham etter to uker. Ja, han har mange flotte sider, men også noen dårlige. Derfor har han også blitt en player og bærer rollen som skuespiller - for å skjule disse, mener Tone, som ikke vil utdype saken nærmere.

31-åringen understreker at hun ikke er bitter etter «Farmen-oppholdet.

- Jeg er ikke bitter, nei. Jeg synes bare synd på ham, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt reglene under Farmen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer