<strong>GIR SEG:</strong> Mesterkokk Eyvind Hellstrøm har skapt en rekke minneverdige seanser for TV-seerne gjennom en årrekke på TV3. Nå bytter han beite og går til Plan-B. Foto: NTB Scanpix
GIR SEG: Mesterkokk Eyvind Hellstrøm har skapt en rekke minneverdige seanser for TV-seerne gjennom en årrekke på TV3. Nå bytter han beite og går til Plan-B. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eyvind Hellstrøm:

Eyvind Hellstrøm slutter i TV3 etter snart ti år

Kjendiskokken takker for seg.

Publisert

Fra å være sjefskokk på Bagatelle har Eyvind Hellstrøm (68) de siste årene skapt seg en solid TV-karriere som streng kokk på TV3.

Etter det Seoghør.no erfarer skal mesterkokken nå ha bestemt seg for å avslutte samarbeidet med kanalen.

Det var høsten 2008 at kjendiskokken først stilte som programleder i kanalen med dokusåpen «Hellstrøm rydder opp».

Siden har 68-åringen gjort en rekke programkonsepter med TV3, deriblant «Hellstrøm inviterer», samt at han har sittet i juryen i «MasterChef».

Gir seg

I disse dager er han også aktuell på skjermen med «Hellstrøms kjøkken», en programserie der Hellstrøm verken rydder opp eller formaner, men lærer bort sine beste retter, på eget kjøkken.

Etter alt å dømme er dette det siste programmet Hellstrøm gjør for TV3.

For sin innsats med «Hellstrøm rydder opp hjemme» stakk mesterkokken blant annet av med «Gullruten»-pris for beste mannlige programleder i 2009.

Da det ble kjent at han mottok prisen, forklarte Hellstrøm at han hadde et håp om at dem som hadde meldt seg på programmet har tatt til seg lærdommen i ettertid.

- De som har meldt seg på eksponerer seg på en vanvittig måte, jeg håper det blir en endring for de som faktisk har bedt om hjelp, sa han den gang.

Program med Truls Svendsen

Etter det Seoghør.no har grunn til å tro, forlater mesterkokken TV3 fordel for produksjonsselskapet Plan-B TV. Der er planen at han skal spille inn et helt nytt program med Truls Svendsen.

Sistnevnte er en av flere profiler som er tilknyttet PLAN-B Management. Det samme er «Senkveld»-duoen Thomas Numme og Harald Rønneberg.

Hva det eventuelle programmet vil dreie seg om er så langt ikke kjent.

Plan-B TV står blant annet i ryggen for produksjoner av «Senkveld med Thomas og Harald», «Tjukken og Lillemor», samt «Truls - Oppdrag Hurtigruten». Dette er alle programmer som er sendt på TV 2, og det er dermed ikke usannsynlig at Hellstrøm-produksjonen vil sendes på samme kanal.

Pressesjef i TV 3, Line Vee Hanum, kan ikke bekrefte nyheten overfor Seoghør.no.

- Dette er ikke en sak som ligger på vårt bord for tiden, sier hun.

Daglig leder i Plan-B TV Pål Huuse ønsker ikke å kommentere saken.

I en mail til Seoghør.no skriver Eyvind Hellstrøms manager Atle Skageng at Hellstrøm ikke er tilgjengelig for kommentar.

- Eyvind Hellstrøm har i mange år hatt en avtale med TV3. Det har han i dag også og han forholder seg til denne avtalen, skriver Skagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer