Henrik Elvejord Borg:

«Ex on the Beach»-stunt skaper full forvirring

- Dumpet Ulrikke kun for å være med på «Ex on the Beach».

MAURITIUS: Da Henrik Elvejord Borg la ut dette bildet på Instagram, ble det raskt spekulert på om han skal delta i «Ex on the Beach» igjen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
MAURITIUS: Da Henrik Elvejord Borg la ut dette bildet på Instagram, ble det raskt spekulert på om han skal delta i «Ex on the Beach» igjen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at den første norske sesongen av «Ex on the beach» rullet over skjermen på TVNorge i fjor, har flere av deltakerne surfet videre på realitybølgen. Blant dem som virkelig har stått for overskriftene både under og etter deltakelsen, er Henrik Elvejord Borg (24), også kjent under det tidligere Instagram-navnet «Blodprinsen».

Mandag denne uken overrasket han nok en gang på Instagram, hvor han har en solid følgerskare på over 62 000.

Han går i dag under navnet «Henrixborg» og på sin Instagram-story har han lagt ut et bilde som får flere til å sperre opp øynene.

På et av bildene ser man nemlig en flybooking, hvor destinasjonen er intet annet enn Mauritius, øya hvor «Ex on the Beach» spilles inn.

Saken fortsetter nedenfor.

AVREISE: Dette bildet la Henrik ut mandag. Foto: Skjermdump Instagram
AVREISE: Dette bildet la Henrik ut mandag. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Enveisbillett

I disse dager er innspillingen for sesong to i gang for alvor, og det ble derfor raskt bitt merke i avreisedatoen på flyreisen - 7. februar.

Se og Hør har vært i kontakt med Henrik, som forteller at han har mottatt en rekke reaksjoner etter storyen.

- Flere har hevdet at jeg gjør det for PR, mens noen sier at jeg dumpet Ulrikke for å være med i en ny sesong av «Ex on the Beach».

Overfor Se og Hør avkrefter 24-åringen raskt at det dreier seg om den mye omtalte serien. Han forteller derimot at han ikke skal til Mauritius i det hele tatt, og at bildet bare ble lagt ut som en spøk.

KLINTE TIL: Frank Løke og Helene Hima ankom Se og Hørs 40-årsfest sammen. Nå forklarer de hvordan relasjonen oppsto. Reporter: Julie Solberg. Video: Thomas Carlsen Vis mer Vis mer

- Jeg satt og så på reiser og tenkte faktisk på å reise dit for å kule den helt. Men det ble enveisbillett til Thailand i stedet, forteller han lattermildt.

Henrik har imidlertid ikke tenkt til å reise til Thailand alene, og har fått med seg «Ex on the Beach»-kollega Adrian Sellevoll (21).

Saken fortsetter nedenfor.

THAILAND: Henrik er klar for å bytte ut snøværet med sol og varme. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
THAILAND: Henrik er klar for å bytte ut snøværet med sol og varme. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
BLIR MED: Adrian skal ifølge Henrik også være med til Thailand med enveisbillett. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
BLIR MED: Adrian skal ifølge Henrik også være med til Thailand med enveisbillett. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

- Jeg lever livet som tidligere, og tar med meg den småkjente modellen, sier han og legger til at de skal filme til den nye serien «Influenserne», som Henrik skal være en del av.

Duoen flyr avgårde enten førstkommende fredag, eller mandag, forteller Henrik.

Også Adrian har lagt ut hint om at de skal forlate snøkledde Norge til fordel for mer eksotiske omgivelser.

- Dra langt vekk Henrixborg? Alt for mye snø her hjemme, skriver Adrian på Instagram.

Bekreftet brudd

I september ble det kjent at «Ex on the Beach»-profilen og «Skam»-stjernen Ulrikke Falch (22) hadde blitt kjærester. Romanseryktene hadde allerede versert en god stund, og mange hadde sitt å si om det nye paret.

At forholdet mellom duoen til tider var utfordrende, er ikke til å stikke under stol.

Da nyheten først ble kjent, gikk den som en farsott i både sosiale medier og aviser.

Selv om man kanskje skulle tro at det å få seg kjæreste skulle være utelukkende hyggelig, fikk Ulrikke Falch en helt annen opplevelse.

Kort tid etter haglet det inn med kommentarer om hvor «dobbeltmoralsk», «dum» og «oppmerksomhetssyk» 22-åringen var. Selv la Ulrikke ut flere av slengbemerkningene på sin egen Instagram-story, der hun gjorde et humoristisk poeng ut av det.

DRAMA: Det har begynt å oppstå gniste rmellom Melina og Adrian, og stemningen blir derfor svært dårlig da Melina tar Adrian og Sandra i å ha sex under en fest. Video: Discovery Vis mer

I januar bekreftet imidlertid Ulrikke til Se og Hør at paret hadde gått hver til sitt.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom meg og Henrik. Jeg har ingen ytterligere kommentar, sa hun.

At de nå har gått hver til sitt, har imidlertid langt ifra noe med «Ex on the Beach» å gjøre, ifølge Henrik.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer

LES OGSÅ: - Feiret forlovelsen med sprit og strippere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer