Daniel Louis Olsson:

«Ex on The Beach»-profil venter barn

- Vi er så happy.

AVSLØRER: Daniel Louis, som er med med i «Ex on the Beach, har fått seg kjæreste, og nå flytter de inn sammen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vekket de svenske brødrene Pierre og Daniel Louis Olsson stor oppsikt da det ble kjent at de begge skulle sjekke inn på «Ex on The Beach». Førstnevnte har tidligere vært å se i både den norske og svenske utgaven av «Paradise Hotel» - og i fjor tok han altså med seg broren til den kjente villaen.

De to svenskene trives åpenbart i rampelyset, for tidligere i år ble det kjent at de skandaleombruste brødrene skulle gjøre comeback i vårens sesong av «Ex on The Beach».

BLIR FORELDRE: Daniel Louis og Kristina Vassileva blir foreldre til høsten. Foto: Privat
BLIR FORELDRE: Daniel Louis og Kristina Vassileva blir foreldre til høsten. Foto: Privat Vis mer

Til vanlig jobber Daniel Louis som tatovør og bor i Oslo. Tidligere i år ble det kjent at han hadde funnet lykken med Kristina Vassileva - og at de hadde blitt samboere.

Nå venter paret også sitt første barn sammen. Det avslører realityprofilen i et innlegg på Instagram.

«Boom! Tror dere at det er en gutt eller jente», skriver Olsson under et bilde av ultralyden, etterfulgt av en rekke hjerte-emojier.

REAGERER: Det blir drama i «Ex on the Beach» når Daniel hooker med Melina foran eksforloveden, Ariel. Vis mer

- Helt fantastisk

Til Se og Hør sier den vordende faren at det føles helt fantastisk.

- Vi er så happy. Vi gleder oss masse, det kan ikke bli bedre, sier han.

Vassileva har også delt et bilde på sin Instagram-profil. Avbildet er en body med påskriften «Born 2020», en graviditetstest og ultralydbildene.

«Daniel Louis og jeg kan endelig dele den store nyheten om at vi venter en liten prins eller prinsesse etter sommeren. Går ikke an å beskrive lykken og gleden vi føler nå», skriver hun til følgerne sine.

2020: Den lille babyen kommer til verden seinere i år, bekrefter paret. Foto: Privat
2020: Den lille babyen kommer til verden seinere i år, bekrefter paret. Foto: Privat Vis mer

Hos begge to renner gratulasjonene inn fra andre realityprofiler, som åpenbart er glade på parets vegne. Blant andre har Mario Riera, Robin Johansson og Jonas Fossum kommentert med sine lykkeønskninger.

Rykteflom

Det er altså ikke kjent når på høsten den lille kommer, eller hvilket kjønn det er. Helt siden det ble kjent at Daniel Louis skulle være med i den norske utgaven av «Ex on the Beach» - for øvrig for andre år på rad - har det gått rykter om at han og Vassileva var sammen.

Tidligere i år kunne altså duoen bekrefte overfor Rød Løper at de hadde funnet kjærligheten, men at de ikke var sammen på innspillingstidspunktet.

- Det er jævlig mange som spekulerer på om vi var sammen eller ikke da jeg dro på innspillingen av «Ex on the Beach». At jeg likevel valgte å dra på innspilling, etter å ha møtt Kristina, var vel fordi det var veldig uforutsigbart og vi ikke helt visste hva som kom til å skje, fortalte Louis, hvorpå kjæresten skjøt inn at de altså ikke var sammen.

TILBAKE: Det er allerede kjent at Melina og de svenske brødrene Daniel og Pierre Louis gjør comeback i årets sesong av «Ex on the beach». Nå viser det seg at flere gamle kjenninger ønsker å være med på moroa. Vis mer

- Da jeg kom hjem og det var ute av verden, så var det som en stor vegg mellom oss forsvant, sa han videre.

Det var i hvert fall ingenting under innspillingen som forutsa at han var i et romantisk forhold. Både Daniel og hans bror, Pierre Louis, er gjennom sine deltakelser i norsk reality blitt kjent som rundbrennere. Av den grunn hadde Vassileva ingen planer om å se sin nye kjæreste på skjermen.

- Jeg kommer ikke til å se på «Ex on the Beach». Jeg vet hva som skjer der inne, og jeg har ikke behov for å se det, fortalte hun.

LES OGSÅ: Åpner opp om arrestasjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer