Daniel Louis Olsson:

«Ex on The Beach»-profil venter barn

- Vi er så happy.

AVSLØRER: Daniel Louis, som er med med i «Ex on the Beach, har fått seg kjæreste, og nå flytter de inn sammen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vekket de svenske brødrene Pierre og Daniel Louis Olsson stor oppsikt da det ble kjent at de begge skulle sjekke inn på «Ex on The Beach». Førstnevnte har tidligere vært å se i både den norske og svenske utgaven av «Paradise Hotel» - og i fjor tok han altså med seg broren til den kjente villaen.

De to svenskene trives åpenbart i rampelyset, for tidligere i år ble det kjent at de skandaleombruste brødrene skulle gjøre comeback i vårens sesong av «Ex on The Beach».

Til vanlig jobber Daniel Louis som tatovør og bor i Oslo. Tidligere i år ble det kjent at han hadde funnet lykken med Kristina Vassileva - og at de hadde blitt samboere.

Nå venter paret også sitt første barn sammen. Det avslører realityprofilen i et innlegg på Instagram.

«Boom! Tror dere at det er en gutt eller jente», skriver Olsson under et bilde av ultralyden, etterfulgt av en rekke hjerte-emojier.

- Helt fantastisk

Til Se og Hør sier den vordende faren at det føles helt fantastisk.

- Vi er så happy. Vi gleder oss masse, det kan ikke bli bedre, sier han.

Vassileva har også delt et bilde på sin Instagram-profil. Avbildet er en body med påskriften «Born 2020», en graviditetstest og ultralydbildene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer