Tro det eller ei – Rolling Stones-vokalisten er 78 år

Evig ung med 44 år yngre Melanie

Mick Jagger er både oldefar og småbarnsfar – hans unge kjæreste holder ham i toppform.

START ME UP: Melanie og Mick har vært kjærester i syv år. Det hersker ingen tvil om at den tidligere ballerinaen har gitt rockestjernen enda mer energi. Foto: MEGA
START ME UP: Melanie og Mick har vært kjærester i syv år. Det hersker ingen tvil om at den tidligere ballerinaen har gitt rockestjernen enda mer energi. Foto: MEGA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rockelegende Mick Jagger (78) er omsider ferdig med verdensturneen sammen med sine gamle kumpaner i Rolling Stones, og tiden er omsider kommet for å senke skuldrene og virkelig slappe av.

Og hvem er vel bedre å gjøre det sammen med enn hans unge kjæreste Melanie Hamrick (34)?

Da turneen siste konsert var avholdt utenfor Miami, bevilget de to seg litt sammen for å dyrke kjærligheten – bare de to.

Parets sønn Deveraux (5) var ikke å se, og foreldrene så ut til å storkose seg på Floridas strender. Mick og Melanie droppet badingen, men nøt i stedet varmen og hverandres selskap.

Råsprek

Det er neppe å ta for hardt i å si at Mick Jagger er nærmest en medisinsk sensasjon. Siden 60-tallet har han levd et knallhardt liv, der «sex, drugs & rock ‘n’ roll» i alle fall lenge var livets viktigste bestanddeler.

I dag har småbarnsfaren helt andre prioriteringer, og for å holde ut sitt forrykende sceneshow trener han inntil tre timer daglig, seks dager i ukenn.

Sykling og lange joggeturer gir han nødvendig kondisjon, noe sikkert hans unge kjæreste også vet å sette pris på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer