«Jon & Kate Plus 8»:

Evig splid: Slik går det nå

Sykdom, skilsmisse, anklager om mishandling og økonomisk trøbbel. De siste årene har vært tøffe for eksparet Jon og Kate Gosselin og deres åtte barn.

BRAKSUKSESS: TLC-serien «Jon & Kate Plus 8» omhandlet ekteparet Jon og Kate og deres liv med åtte barn. Slik har det gått med familien. Foto: TLC / Shutterstock / NTB
BRAKSUKSESS: TLC-serien «Jon & Kate Plus 8» omhandlet ekteparet Jon og Kate og deres liv med åtte barn. Slik har det gått med familien. Foto: TLC / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

En stygg skilsmisse i 2009 ble det store vendepunktet for ekteparet Kate (45) og Jon (43) Gosselins realityserie «Jon & Kate Plus 8». Siden premieren våren 2007 hadde ekteparet Gosselin bydd på seg selv for millioner av amerikanske tv-seere på kanalen TLC.

Livet som foreldre til åtte barn - tvillinger og sekslinger - falt utvilsomt i smak hos publikum. 2009 ble imidlertid et annus horribilis for familien Gosselin.

Pappa Jon flyttet ut etter en opprivende og særs offentlig skilsmisse. Ti års ekteskap var historie, men realityserien levde videre under det nye navnet «Kate Plus 8». Så begynte en årelang, møkkete drakamp mellom barna - og utallige runder med skittkasting i mediene mellom det tidligere ekteparet.

Etter ti år - i 2017 - var realityeventyret imidlertid over.

Tvillingene Cara og Madelyn Gosselin fylte 20 år i oktober i fjor, mens sekslingene er blitt 16-åringer. De siste årene har splittelse, alvorlig sykdom, tynnslitte familiebånd og økonomiske problemer preget den berømte familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer