SMYKKER SEG: Eva Longoria fra Frustrerte fruer, er nygift og svært så forelsket. Se bare smykket hun bærer! Foto: Stella Pictures
SMYKKER SEG: Eva Longoria fra Frustrerte fruer, er nygift og svært så forelsket. Se bare smykket hun bærer! Foto: Stella PicturesVis mer

Evas kjærlighetssmykke

Eva Longoria oppfører seg som en nyforelsket tenåring.

SEHER.NO: Frustrerte fruer-stjernen Eva Longoria (32) nøler ikke med å vise sin kjærlighet til ektemannen og basketball-spilleren Tony Parker (25).

Paret giftet seg 7. juli i sommer i et romantisk slottsbryllup i Paris, med en påfølgende het bryllupsreise til Turks og Caicos-øyene like ved Bahamas.

Selv om denne kjærlighetserklæringen ikke er like avslørende som en tulle-sexvideo på avveie så er det likevel ingen tvil om hvem som er hennes hjerte nærmest.

Eva bærer et smykke med initialene "e&t" rundt halsen. Kanskje er det hennes syv år yngre ektemann som inspirerer henne til å følge en slik tenåringstrend?

SE OGSÅ: Eva kaster gjerne klærne

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.