BLIR MAMMA IGJEN: Få visste at Evangeline Lilly ventet barn, men denne uken viste hun stolt frem babymagen i en tettsittende kjole på filmpremiere i Los Angeles.  Foto: NTB Scanpix
BLIR MAMMA IGJEN: Få visste at Evangeline Lilly ventet barn, men denne uken viste hun stolt frem babymagen i en tettsittende kjole på filmpremiere i Los Angeles. Foto: NTB ScanpixVis mer

Evangeline Lilly avslørte graviditeten på den røde løperen

«Ingen» visste at Evangeline Lilly var gravid. Så dukket hun opp foran kameralinsene.

SEOGHØR.NO: Mandag overrasket Evangeline Lilly (35) fans og presse da hun dukket opp på premieren til sin nyeste film «Ant-Man» i Hollywood, skriver UsWeekly.com.

Skuespilleren var nemlig høygravid og viste frem sin struttende babymage på den røde løperen etter å ha skjult graviditeten for omverdenen i månedsvis.

Lilly, som fikk sitt store gjennombrudd som Kate Austen i suksesserien «Lost», glødet i en svart og hvit Halston Heritage-kjole, og fotografene gikk av skaftet da de oppdaget at hun ventet sitt andre barn.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLTE: Lilly spiller mot blant annet Michael Douglas i den nye superheltfilmen Ant-Man.  Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Lilly spiller mot blant annet Michael Douglas i den nye superheltfilmen Ant-Man. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil gjerne adoptere også

Fra før av har Evangeline og samboeren Norman Kali sønnen Kahekili Kali (4), og også sitt første svangerskap klarte hun å holde hemmelig - i åtte måneder.

- Opprinnelig ønsket jeg meg seks barn. Jeg elsker å være gravid. Jeg er en av de heldige kvinnene som hadde et fantastisk svangerskap, sa hun til bladet Ocean Drive tidligere i år, og røpet samtidig at de gjerne vil adoptere.

- Jeg ønsket å adoptere fire barn, men kjæresten min og jeg har vært gjennom adopsjonsverdenene og det er tøft. Vi får se hva som skjer. Livet er magisk vakkert og det gir deg det som er perfekt.

KJENTE FJES: Fra 2004 til 2010 gjorde Evangeline stor suksess i rollen som Kate i dramaserien Lost. Her med kollegaene Matthew Fox og Josh Holloway. Foto: NTB Scanpix
KJENTE FJES: Fra 2004 til 2010 gjorde Evangeline stor suksess i rollen som Kate i dramaserien Lost. Her med kollegaene Matthew Fox og Josh Holloway. Foto: NTB Scanpix Vis mer


LES OGSÅ: Jahn Teigen og Anita Skorgan har blitt besteforeldre