Evan Ross delte private bilder fra eventyrbryllupet

Nesten ett år etter at de ble mann og kone, deler Evan Ross og Ashlee Simpson sine romantiske minner med fansen.

MERKEDAG: Denne uken, en knapp måned før Evan Ross og Ashlee Simpsons første bryllupsdag, delte brudgommen en rekke personlige bilder fra bryllupet på Instagram. Her er paret, som snart blir foreldre, avbildet på et arrangement i Los Angeles i slutten av juni.   Foto: Afp
MERKEDAG: Denne uken, en knapp måned før Evan Ross og Ashlee Simpsons første bryllupsdag, delte brudgommen en rekke personlige bilder fra bryllupet på Instagram. Her er paret, som snart blir foreldre, avbildet på et arrangement i Los Angeles i slutten av juni. Foto: Afp Vis mer

SEOGHØR.NO: I slutten av august 2014 stod bryllupet mellom sanger Ashlee Simpson (30) og skuespiller Evan Ross (26).

De to gav hverandre sine «ja» hjemme hos brudgommens mor, sangdivaen Diana Ross (71), som var gift med den avdøde norske forretningsmannen og fjellklatreren Arne Næss Jr. fra 1986 til 1999.

Mandag 27. juli - en drøy måned før sin første bryllupsdag - delte halvt norske Evan flere private bilder fra eventyrbryllupet på Instagram.

Dette er fansens første ordentlige innblikk i stjerneparets bryllup, som hadde et bohemsk tema og foregikk på Diana Ross' luksuseiendom i Connecticut.

Saken fortsetter nedenfor.

Til det første bildet «The Hunger Games: Mockingjay»-stjernen delte, av ham, Ashlee og det som trolig er hennes sønn Bronx Mowgli (8), skriver han en personlig tekst:

«Tenker tilbake på dette vakre bryllupet. Jeg og min fantastiske kone, Ashlee Simpson Ross. Hjemme hos moren min i Greenwich, Connecticut. Og nå kan jeg ikke vente med å møte min lille datter».

Evan Ross og Ashlee Simpson venter nemlig sitt første barn sammen, en liten jente. Sangstjernen er høygravid i disse dager og kan føde når som helst, noe ektemannen altså gleder seg veldig til.

- Vi prøver å få barn. Jeg vil gjerne ha så mange som mulig, røpet Evan overfor E! News i november 2014.

Saken fortsetter nedenfor.

FAMILIELYKKE: I august 2014 var Diana Ross vertinne da yngstesønnen Evan Ross giftet seg med Ashlee Simpson. Et knapt år senere er ekteparet klare for å bli foreldre (t.h). Her er de avbildet ved Roccos Tavern i Studio City mandag 27. juli. Foto: NTB Scanpix
FAMILIELYKKE: I august 2014 var Diana Ross vertinne da yngstesønnen Evan Ross giftet seg med Ashlee Simpson. Et knapt år senere er ekteparet klare for å bli foreldre (t.h). Her er de avbildet ved Roccos Tavern i Studio City mandag 27. juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Delte intime innblikk

Den vordende ettbarnsfaren har dessuten delt et personlig bilde av ham og Ashlee som nygifte, der bruden stråler i sin kostbare brudekjole. «Fantastiske bryllupsøyeblikk» skriver han til det søte fotografiet.

Et kyssebilde fra bryllupsdagen, der brudeparet står tett omslynget, har også funnet veien til Evan Ross' Instagram-profil. «Elsker de leppene!!!» erklærer han i teksten under bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

I tillegg til å dele et par bilder fra middagen kvelden før vielsen, har 26-åringen lagt ut et bilde fra de flotte lokalene der mottakelsen og bryllupsmiddagen ble holdt.

«Se så vakker mottakelsen vår var! Driver bare og ser igjennom bilder. For en spesiell dag» skriver Evan Ross til bildet - som viser et vakkert opplyst partydelt pyntet med blomsteroppsatser.

Look how beautiful our reception was!!! Just looking back through photos. Such a special day

Et bilde publisert av Evan Ross (@realevanross)

Saken fortsetter nedenfor.

Brudgommen avslutter det svært personlige bildedrysset med en tøff collage. Der poserer han for fotografen på bryllupsdagen omringet av hvitkledde, mannlige bryllupsgjester.

«Brødrene mine. Så mye kjærlighet» skriver Evan Ross til Instagram-collagen.

Selv om han og Ashlee Simpson tidligere har delt lite fra sin store dag med offentligheten, har mamma Diana Ross lettet på sløret om begivenheten.

- Bryllupet ble perfekt. Vi var omringet av en vakker regnbue, nær familie og venner, fantastisk musikk, flotte taler fra omsorgsfulle venner, og ekstatiske barn som danset igjennom natten, har Diana Ross tidligere avslørt om yngstesønnens bryllupsdag.

LES OGSÅ: Avslører første funn fra obduksjonsrapporten