Evan Olav Ross og Ashlee Simpson blir foreldre

- Jeg vil gjerne ha så mange barn som mulig.

SEOGHØR.NO: I november ble det klart at artisten Ashlee Simpson (30) og kjæresten Evan Olav Ross (26), ønsket å få barn.

Nå kan E!News bekrefte at hun er gravid.

Evan, som er sønn av Diana Ross og den avdøde norske eventyreren Arne Næss jr, fortalte til nettstedet at han gjerne vil ha en stor familie.

FORELSKET: Ashlee Simpson (30) og kjæresten Evan Olav Ross (26) giftet seg i august. Nå er de gravide.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Ashlee Simpson (30) og kjæresten Evan Olav Ross (26) giftet seg i august. Nå er de gravide. Foto: All Over Press Vis mer

-Jeg vil gjerne ha så mange barn som mulig, sa Evan til E! News under premieren av «The Hunger Games: Mockingjay» mandag.

Videre fortalte 26-åringen at han er svært fornøyd med livet om dagen.

- Jeg har giftet meg, jeg har ny musikk på gang og jeg har en rolle i Hunger Games. Det har vært et fantastisk år.

Overdådig bryllup

I slutten av august giftet Simpson seg med sin kjære  i et overdådig bryllup i Greenwhich i Connecticut.

MOR OG SØNN: Ashlee og Evan ønsker å gi hennes sønn Bronx en liten bror eller søster.  Foto: Faksimile Maxim
MOR OG SØNN: Ashlee og Evan ønsker å gi hennes sønn Bronx en liten bror eller søster. Foto: Faksimile Maxim Vis mer

Paret, som har vært venner i mange år, begynte å date i fjor sommer, og bare seks måneder senere gikk Evan ned på kne og fridde til sin fire år eldre kjæreste.

Mens Ashlee tidligere var gift med musikeren Pete Wentz (35), som hun har sønnen Bronx (6) med, så er både ekteskap og barn helt nytt for Evan. Men han visste tidlig at han var klar for å stifte familie.

- Helt ærlig, vi kunne ha giftet oss når som helst, og hvor som helst. Vi har bare lyst til å bli mann og kone. Vi er så forelsket. Dette er den mest fantastiske perioden i livet mitt.

Gode minner fra Norge

Evan har tidligere fortalt til Se og Hør at faren Arne Næss, ofte tok ham med på Norgesferie, og at han har et sterkt bånd til Norge.

- Pappa tok oss med på Norgesferie hver eneste sommer, så vi har mange gode minner herfra. Nå drømmer jeg om å kjøpe et sted sammen med broren min Ross Arne. Enten i Oslo, eller på en øy. Jeg elsker livet i Norge, sier han til Se og Hør. 

Arne Næss døde i en klatreulykke i Sør-Afrika i 2004.

LES OGSÅ: - Jeg tenker på pappa hver dag

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.