EVAKUERT: Four Seasons-hotellet i Beverly Hills måtte evakueres etter en bombetrussel lørdag. Foto: All Over Press
EVAKUERT: Four Seasons-hotellet i Beverly Hills måtte evakueres etter en bombetrussel lørdag. Foto: All Over PressVis mer

Evakuert etter bombetrussel

Det ble kjendistett på gaten da Hollywood-hotellet slo full alarm.

SEHER.NO: Los Angeles-politiet slo full alarm etter at luksushotellet Four Seasons i 23-tiden lørdag norsk tid mottok en bombetrussel.

Inne på hotellet var en rekke amerikanske kjendiser, blant andre filmstjernene Katherine Heigl og Gerard Butler, som var i ferd med å bli intervjuet i forbindelse med sin nye filmer "The Ugly Truth".

Også flere spillere fra det italienske fotball-laget Inter Milan, blant annet svenske Zlatan Ibrahimovic ble evakuert ut på gaten mens politiet gjennomsøkte alle rom.

- Jeg var i baren og hadde akkurat bestilt en Bloody Mary da evakueringsordren kom, sier Heigl til Aftonbladet, som er i Los Angeles for å følge Zlatan & co.

"The Ugly Truth"-regissør Robert Luketic avslører at det var dramatisk da den første evakueringsbeskjeden kom.

- Jeg og hele Inter sprang nedover trappene, sier han.

Los Angeles-politiet bekrefter overfor People at bombetrusselen skal ha blitt levert over telefon.

Trusselen kommer to dager etter at en bomber sprengte et luksushotell i Indonesias hovedstad Jakarta, som dagen etter skulle brukes av fotballstjernene i Manchester United.

Både Inter-spillerne og Hollywood-stjernene tok imidlertid bombe-dramaet med ro da de var kommet ut på gaten, og ifølge People skal Gerard Butler blant annet ha brukt tiden til å stille opp på bilder og signere autografer for fotballgutta.

Etter to timer ble evakueringen ifølge bladet avblåst, da politiet slo fast at det ikke var noen bomber på hotellet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hemmelig date med eks-kjæresten