Eva Weel Skram tar med sønnen (5 uker) på turné

Den «Hver gang vi møtes»-aktuelle sangeren ønsker ikke å gå glipp av et eneste øyeblikk med vesle William.

DYNAMISK DUO: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas er vant til å samarbeide i jobben, men også i musikken.  Foto: Tore Skaar
DYNAMISK DUO: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas er vant til å samarbeide i jobben, men også i musikken. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For litt over én måned siden ble «Hver gang vi møtes»-aktuelle Eva Weel Skram (30) og ektemannen Thomas Stenersen (34) foreldre for første gang.

Det var på sin egen Instagram-konto den talentfulle sangeren delte den gledelige nyheten forrige måned:

«Det blei eit MÅNDAGSBARN! Han heter William, er såklart superkul, og vi er OVERLYKKELIGE», skriver Weel Skram til et søtt babybilde av den nyfødte.

Kort tid etter fødselen, skrev Eva også på Instagram at hun var veldig fornøyd med sin nye tilværelse, og at hun hadde opplevd det største man kan gjennom et liv.

det blei eit MÅNDAGSBARN! Han heter William, er såklart superkul, og vi er OVERLYKKELIGE!!!!

Et bilde publisert av Eva & the Heartmaker (@evaweelskram)

Saken fortsetter nedenfor. 

Blir med på reisen

Det tok Eva kun fire dager etter fødselen før hun var tilbake på jobb. Nå avslører hun at hun allerede neste måned skal på turné - og det er én spesiell kar som får bli med.

- Vi koser oss masse sammen. Nå har vi en rolig periode, og jeg skal ikke stresse. I mars skal vi på turné. Da blir det fullt kjør, og han skal være med hele tiden, røper hun til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet. 

AKTUELL: Eva Weel Skram er for tiden aktuell i det populære TV2-programmet «Hver gang vi møtes» sammen med Admiral P, Wenche Myhre, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Ravi, og Henning Kvitnes.  Foto: TV2
AKTUELL: Eva Weel Skram er for tiden aktuell i det populære TV2-programmet «Hver gang vi møtes» sammen med Admiral P, Wenche Myhre, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Ravi, og Henning Kvitnes. Foto: TV2 Vis mer

Hun er også svært vant til å tilbringe tid med ektemannen Thomas, ettersom de to spiller i bandet «Eva & The Heartmaker» sammen.

Paret giftet seg i 2008, og har god erfaring med å samarbeide. 

- Vi har det jo helt perfekt. Vi får være sammen hele tiden og reise rundt og spille og finne på ting. Samtidig startet vi med Eva and the Heartmaker med en gang vi ble kjent med hverandre, og da ble vi sammen også, sa Eva Weel Skram til Seoghør.no i 2012 om det å jobbe med ektemannen.

PAR OG KOLLEGER: Eva Weel Skram og Thomas har vært gift siden 2008.  Foto: Andreas Fadum
PAR OG KOLLEGER: Eva Weel Skram og Thomas har vært gift siden 2008. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har allitd vært annerledes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer