LYKKERUS: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen giftet seg i 2008 og i januar ble de foreldre for første gang.  Foto: Andreas Fadum
LYKKERUS: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen giftet seg i 2008 og i januar ble de foreldre for første gang. Foto: Andreas FadumVis mer

Eva Weel Skram selger leiligheten

- Med en stadig voksende baby så måtte vi ha garasje og heis, skriver den nybakte mammaen.

SEOGHØR.NO: I januar kunne artist Eva Weel Skram (30) og ektemannen Thomas Stenersen ønske sønnen William (fire mnd.) velkommen til verden. 

Det var på Instagram hun avslørte at hun hadde blitt mamma for første gang.

- Det blei eit MÅNDAGSBARN! Han heter William, er såklart superkul, og vi er OVERLYKKELIGE, skrev hun til et bilde av den nyfødte. 

Nå avslører sangstjernen at den lille familien på tre skal selge leiligheten på Grünerløkka i Oslo til fordel for noe større. 

- Har ikkje så veldig lyst å flytte herfra, men med tusen milliona gitarer og en stadig voksende baby så måtte vi ha garasje og heis vi, så snart blir verdens fineste leilighet ledig på løkka. Buhuuuuuuu», avslører Weel Skram via et bilde av leiligheten på sin Instagram-konto.

Saken fortsetter nedenfor.

Elsker livet som mamma

Like etter fødselen på nyåret, skrev Eva et åpenhjertig innlegg om livet som nybakt mamma på Instagram.

«Tusen hjertelig takk for alle fine kommentarer og hilsener denne heilt spesielle uka! Har i løpet av svært kort tid fått oppleve både det største man kan oppleve gjennom eit liv, samt noe av det som vil antageligvis vil bli stående som eit av dei største musikalske høydepunktene i min karriere. Førstnevnte varer livet ut, og det siste; kvar lørdag i 7 uker til», skrev hun på nettsamfunnet. 

I siste setning refererte hun til sin deltagelse i TV2-programmet «Hver gang vi møtes» i vinter, hvor hun var å se med Wenche Myhre (69), Philip «Admiral P» Boardman (34), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58) og Ivar «Ravi» Johansen (40).

Saken fortsetter under bildet.

KNALLGJENG: I vinter var Eva med i «Hver gang vi møtes», hvor hun var å se på skjermen med Philip «Admiral P» Boardman, Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen, Wenche Myhre, Ivar «Ravi» Johansen og Henning Kvitnes.  Foto: Tor Lindseth
KNALLGJENG: I vinter var Eva med i «Hver gang vi møtes», hvor hun var å se på skjermen med Philip «Admiral P» Boardman, Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen, Wenche Myhre, Ivar «Ravi» Johansen og Henning Kvitnes. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Vi har det jo helt perfekt

Eva og Thomas utgjør duoen «Eva & the Heartmaker», og giftet seg i 2008. Hun har tidligere fortalt at hun elsker å samarbeide med ektemannen. 

- Vi har det jo helt perfekt. Vi får være sammen hele tiden og reise rundt og spille og finne på ting. Samtidig startet vi med «Eva & the Heartmaker» med en gang vi ble kjent med hverandre, og da ble vi sammen også, sa Eva Weel Skram til Seoghør.no i 2012.

JOBBER SAMMEN: Ekteparet Eva og Thomas utgjør duoen «Eva & The Heartmaker».  Foto: NTB scanpix
JOBBER SAMMEN: Ekteparet Eva og Thomas utgjør duoen «Eva & The Heartmaker». Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik er Kjetil Jansruds nye singelliv

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.