Eva Weel Skram med babyen til «Gullruten»

«Hver gang vi møtes»-artisten stortrives med å kombinere turnélivet med rollen som nybakt mamma.

TRAVLE DAGER: Thomas Stenersen og Eva Weel Skram kombinerer turnélivet med livet som nybakte foreldre. Foto: NTB scanpix
TRAVLE DAGER: Thomas Stenersen og Eva Weel Skram kombinerer turnélivet med livet som nybakte foreldre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar avslørte artist og «Hver gang vi møtes»-deltager Eva Weel Skram (30) at hun hadde blitt mamnma for første gang.

- Det blei eit MÅNDAGSBARN! Han heter William, er såklart superkul, og vi er OVERLYKKELIGE, skriver Weel Skram til et søtt babybilde av den nyfødte på sin Instagramside.

Etter fødselen har Eva og hennes musikk-makker og ektemann Thomas Stenersen (34) kombinert turnélivet med rollene som småbansforeldre.

Da de ankom «Gullruten»-utdelingen Bergen fredag - hvor de skal opptre - avslørte Eva at hun trives godt med det hektiske livet.

- William er perfekt å ha med på turné men det blir selvfølgelig tøffe dager og netter. Men jeg koser meg veldig masse og er veldig lykkelig.

Se flere kjendiser på Gullruten-løperen:

Hun gleder seg over at bandet Eva & The Heartmaker er i vinden som aldri før.

- Det er viktig å sette pris på øyeblikkene vi har, men jeg må innrømme at jeg gleder meg til ting roer seg litt ned. Men vi har vel aldri opptrådt så mye som nå, så vi må bare kjøre på, sier hun til Seoghør.no.

Babyen fikk også være med til Bergen.

Han er med, men er på hotellrommet sammen med bestemor og sover nok, sa Eva til TV 2 med et smil.

LES OGSÅ: - Jeg har fått oppleve det største man kan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer