UVENTET MØTE: Eva Weel Skram forteller om en gang hun møtte kong Harald på flyet.  Foto: NTB scanpix / Tor Lindseth
UVENTET MØTE: Eva Weel Skram forteller om en gang hun møtte kong Harald på flyet. Foto: NTB scanpix / Tor Lindseth Vis mer

Eva Weel Skram fikk ikke flytte seg på grunn av Kongen

- Det var en helt absurd opplevelse, sier «Hver gang vi møtes»-artisten.

SEOGHØR.NO: Artist Eva Weel Skram (30) er for tiden aktuell i det populære TV2-programmet «Hver gang vi møtes».

Til vanlig utgjør hun og ektemannen Thomas Stenersen duoen «Eva & The Heartmaker», som har gjort stor suksess her til lands.

Den store suksessen fører til mye reisevirksomhet for bandet, og i et intervju med nettsiden til flyselskapet Widerøe forteller hun om én spesiell hendelse hun opplevde under en flyreise. 

– Vi var rundt ti personer på et lite fly til Sandane, og jeg spurte flyvertinnen om vi, siden vi var så få, kunne få sette oss langt framme i flyet. Men flyvertinnen sa at det kunne vi ikke, for der skulle Kongen sitte! Jeg tenkte selvfølgelig at det bare var en tullete unnskyldning for at vi skulle sette oss bak i flyet, sier Skram til nettstedet.

Men det var altså ingen spøk at kong Harald (79) skulle entre flyet. 

– Jammen kom Kongen inn og satte seg i det bittelille flyet! Det var en helt absurd opplevelse, innrømmer sangstjernen. 

Saken fortsetter nedenfor. 

REISEVANT: I likhet med Eva, er også kong Harald vant til å reise landet rundt. Her sitter han i cockiten under en innflygning til Antarktis.  Foto: NTB scanpix
REISEVANT: I likhet med Eva, er også kong Harald vant til å reise landet rundt. Her sitter han i cockiten under en innflygning til Antarktis. Foto: NTB scanpix Vis mer

Spennende tid

I tillegg til å være TV-aktuell i disse dager, har Eva også opplevd helt nye ting på hjemmebane den siste tiden. For halvannen måned siden ble nemlig hun og ektemannen foreldre for første gang.

NYBAKTE FORELDRE: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen giftet seg i 2008. Foto: Andreas Fadum
NYBAKTE FORELDRE: Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen giftet seg i 2008. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Det blei eit MÅNDAGSBARN! Han heter William, er såklart superkul, og vi er OVERLYKKELIGE, skrev Weel Skram til et søtt babybilde av den nyfødte på Instagram. 

Det tok Eva kun fire dager etter fødselen før hun var tilbake på jobb. Nylig avslørte hun at hun hvert øyeblikk skal ut på turné igjen - og det er én spesiell kar som får bli med.

- Vi koser oss masse sammen. Nå har vi en rolig periode, og jeg skal ikke stresse. I mars skal vi på turné. Da blir det fullt kjør, og han skal være med hele tiden, røpet hun til Se og Hør.

Emosjonell

Det var i starten av februar at den flotte småbarnsmoren ble hedret av Ivar «Ravi» Johansen (39), Admiral P (33), Wenche Myhre (69), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57) og Unni Wilhelmsen (44) under «Hver gang vi møtes».

«Traces Of You»-sangeren avslørte at det var en svært spesiell og emosjonell opplevelse. 

- De seks andre artistene er fantastiske folk, musikere også selvfølgelig, men bare som personer også. Og det gjorde at vi fikk en helt unik kontakt. Vi passet så godt i lag, understreket Eva til Seoghør.no.

Se video av Jørn Hoels versjon av Evas låt «Superhero» her:

LES OGSÅ: - Jeg har aldri følt meg folkekjær