Eva Weel Skram er gravid

«Eva & The Heartmaker» blir foreldre.

NYTT KAPITTEL: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen har vært sammen i ti år. Nå venter de barn.
NYTT KAPITTEL: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen har vært sammen i ti år. Nå venter de barn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne høsten har Eva Weel Skram (29) vært med som en av deltagerne i det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» - som skal vises på kanalen på nyåret.

I tillegg er hun og ektemannen Thomas Stenersen (34) aktuelle med sin nye plate «Phoenix».

Men størst av alt; Om tre måneder blir de foreldre for første gang.

– Den siste tiden har gått i ett, men det er bare fint for det korter ned tiden til babyen kommer. Vi er seks måneder på vei, så det har begynt å vises, forteller Skram til VG.

Videre sier sangeren, som kom på sjette plass i «Idol» i 2005, at graviditeten ikke har påvirket arbeidet deres noe nevneverdig.

– Vi har jobbet som vanlig. I alle andre situasjoner så arbeider folk helt frem til fødselen, så det er planen vår også. Vi jobber jo bare med dette prosjektet, så vi har en litt annen hverdag. Jeg er glad vi kan fokusere på å få ferdig platen, ettersom 2016 blir et spennende år for oss.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TV-SKJERMEN: Etter jul blir (f.v) Admiral P (33), Eva Weel Skram (29), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57), Ravi (39), og Wenche Myhre (68) å se i «Hver gang vi møtes».  Foto: TV 2
PÅ TV-SKJERMEN: Etter jul blir (f.v) Admiral P (33), Eva Weel Skram (29), Unni Wilhelmsen (44), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57), Ravi (39), og Wenche Myhre (68) å se i «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2 Vis mer

Giftet seg da hun var 22

Eva var bare 19 år da hun møtte Thomas, og han hadde den gang kjæreste. Men han gjorde det slutt og de to ble et par.

Deretter gikk det slag i slag for dem.

De flyttet sammen etter en måned, forlovet seg etter tre og giftet seg da Eva var 22.

Paret dannet også popduoen «Eva & The Heartmaker», så de jobber sammen, bor sammen, reiser på ferier sammen og er alltid sammen.

- Jeg har flere venninner som tuller med at de blir litt irritert på oss av og til, for de måler sine egne forhold med vårt, noe de mener er totalt urealistisk fordi Thomas og jeg har det så perfekt, har Eva tidligere fortalt til Dagbladet.

IDOL-VENNINNER: Eva Weel Skram ble kjent da hun deltok i Idol i 2005. Her under finalerundene med  Tone Damli som er en nær venninne av henne. Foto: NTB scanpix
IDOL-VENNINNER: Eva Weel Skram ble kjent da hun deltok i Idol i 2005. Her under finalerundene med Tone Damli som er en nær venninne av henne. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke kose meg da jeg var gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer